Elevi din Paşcani, printre câştigătorii unui concurs artistic organizat la Cluj
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Elevi din Paşcani, printre câştigătorii unui concurs artistic organizat la Cluj

GALERIE
trupa de teatru millo sursa newspascani
  • trupa de teatru millo sursa newspascani
- +

Elevii Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu“ din Paşcani se află printre câştigătorii unui concurs artistic organizat de Fundaţia Pentru Comunitate din Cluj. 

Elevii ieşeni, membri în trupa de treatru MILLO, coordonată de profesorii Anca Aparaschivei şi Preutu Mărioara, se află printre câştigătorii secţiunii „arte - teatru“. Concursul MOL, realizat de către Asociaţia Pentru Comunitate în parteneriat cu compania MOL, are drept scop sprijinirea copiilor, a tinerilor talentaţi, dar şi a celor cu probleme de sănătate. Fundaţia „Pentru Comunitate“ este o organizaţie non profit, înfiinţată la Cluj în 2008 cu scopul „de a sprijini talentul, cunoaşterea, solidaritatea şi valorile comunitare“.

Astfel, Fundaţia a organizat această competiţie, care presupune activităţi în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv şi de recreaţie pentru a veni în sprijinul copiilor şi tineri talentaţi, sprijinindu-i pe aceştia în realizarea visurilor şi proiectelor acestora. De asemenea, Fundaţia sprijină şi diferite cauze umanitare, implicându-se inclusiv în sprijinirea proiectelor demarate de către organizaţii similare. Competiţia face parte din cadrul unei cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale şi de Est. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politica nu este o luptă între Bine şi Rău, ci una pentru putere şi resurse

Alexandru LĂZESCU

Politica nu este o luptă între Bine şi Rău, ci una pentru putere şi resurse

Deşi în plan emoţional sunt de înţeles dezamăgirile privind formarea noii alianţe de guvernare PNL-PSD şi comportamentul lui Iohannis, acestea sunt expresia unei viziuni idilice asupra politicii, fără nici o legătură cu realitatea.

Filmuletul zilei

opinii

Curcubeul experimental al lui Robert Şerban

Nichita DANILOV

Curcubeul experimental al lui Robert Şerban

Citit cap-coadă, poemul lui Robert Şerban e cât se poate de coerent. Imaginile se leagă între ele, ideile sunt duse până la capăt. Aproape nimic nu e lăsat la voia întâmplării. Şi faptul acesta e de-a dreptul fascinat. Oare de ce dadaiştii nu alegeau o temă? De ce scrisul lor e disparat, alcătuit din unghiuri, cercuri şi linii frânte ce par a nu avea prea multe puncte comune cu realitatea?? Hazardul poate fi provocat şi apelând la logică şi raţiune. La inspiraţie poetică.

Evenimente demografice - IV. Divorţialitatea

Ciprian IFTIMOAEI

Evenimente demografice - IV. Divorţialitatea

Articolul din această săptămână încheie seria dedicată evenimentelor demografice (natalitatea, mortalitatea, nupţialitatea şi divorţialitatea) analizate pe baza statisticilor oficiale, relevante la nivel naţional şi pentru judeţul Iaşi. În luna martie 2021 s-a înregistrat cel mai mare număr de divorţuri din perioada ianuarie 2020 - septembrie 2021: 2702 divorţuri, iar trendul a rămas constant, cu peste 2000 de separări de cupluri, până în iunie 2021.

Aydan Özoğuz sau diversificarea diversităţii

Michael ASTNER

Aydan Özoğuz sau diversificarea diversităţii

În loc de motto: Să luptăm pentru pace până nu mai rămâne piatră peste piatră!

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Moș Nicoale & Co

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.