Elevii de la Iaşi: premiul I şi la Matematică şi la Română, la un concurs naţional
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 28.02.2021

Elevii de la Iaşi: premiul I şi la Matematică şi la Română, la un concurs naţional

GALERIE
elevi premiati Liceul Pavelcu1elevi premiati Liceul Pavelcu2elevi premiati Liceul Pavelcu3elevi premiati Liceul Pavelcu4elevi premiati Liceul Pavelcu5
 • elevi premiati Liceul Pavelcu1
 • elevi premiati Liceul Pavelcu2
 • elevi premiati Liceul Pavelcu3
 • elevi premiati Liceul Pavelcu4
 • elevi premiati Liceul Pavelcu5
- +

Acesta a fost dedicat celor cu deficienţe de auz. La competiţie a participat o delegaţie de la Liceul „Vasile Pavelcu“ Iaşi, numărul premiilor luate fiind mult mai mare.

Elevii de la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu“ din Iaşi au reuşit să obţină mai multe premii la Concursul Naţional pentru Elevi cu Deficienţe de Auz, printre care şi Premiul I la Matematică, cu nota 10, şi premiul I la Limba şi literatura română, cu nota 9,80. Competiţia s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, iar pe 30 martie s-a desfăşurat festivitatea de premiere a celei de-a IX-a ediţie a Concursului Naţional pentru Elevi cu Deficienţe de Auz, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş în parteneriat cu Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Constantin Pufan“ din Timişoara.

Competiţia s-a desfăşurat la patru discipline, Limba şi literatura română, Matematică, Educaţie plastică şi Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, la aceste probe participând 89 de elevi cu deficienţe de auz din clasele a VII-a şi a VIII-a din 14 instituţii de învăţământ special din ţară. Probele de concurs s-au desfăşurat în zilele de 28 şi 29 martie, la aceste probe obţinâdu-se două premii I. La disciplina Matematică, Emanuel Rusu din clasa a VII-a a luat nota 10, iar la Limba şi literatura română, Con­stan­tin Dany Aoglăjoaie din clasa a VIII-a a ob­ţinut nota 9,80, clasându-se de asemenea pe locul I.

La disciplina Educaţie plastică, eleva Karina Alexandra Doboş din clasa a VII-a a obţinut locul al II-lea, iar Andreea-Beatrice Rotaru din Clasa a VII-a a obţinut locul al III-lea la Limba şi literatura română. Tot locul al III-lea a fost obţinut de Denisa Elena Diaconu din clasa a VIII-a la Tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor. Elevii de la Liceul „Vasile Pavelcu“ au obţinut şi o menţiune la Tehnologia informaţiilor prin eleva Denisa Maria Ţibuleac, şi două premii speciale la Educaţie plastică şi Matematică, acestea fiind acordate lui Ionuţ Iulian Brăescu, respectiv lui Ştefan Florea, ambii din clasa a VIII-a.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.