Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Elevii şi studenţii din Iaşi vor putea achiziţiona prin 24pay bilete şi abonamente reduse

GALERIE
24 pay
  • 24 pay
- +

PTP Online, dezvoltatorul aplicaţiei de mobil 24pay, care permite plata cu cardul bancar, prin intemediul telefonului mobil, a transportului în comun, alături de Compania de Transport Public (CTP) Iaşi oferă, începând cu luna Decembrie a acestui an, posibilitatea elevilor şi studenţilor din Iaşi să achite biletele şi abonamentele la preţ redus.

Titlurile de călătorie reduse vor putea fi achiziţionate de către posesorii cardului ElStudis, care poate fi obţinut de elevi şi studenţi de la instituţia de învăţământ unde îşi desfăşoară cursurile sau de la CTP Iaşi.

 Prin scanarea codului QR afişat pe cardul ElStudis cu aplicaţia 24Pay, utilizatorul va fi directionat în pagina de selecţie a titlului de călătorie, nefiind necesară scanarea codului QR afişat în staţie sau vehicul.  După scanarea codului QR, călătorii vor putea alege tariful aferent în funcţie de gradul de reducere:

Grad reducere 1 – 50 % reducere:

Bilet 120 minute 1 zona: 1.25 lei ( inclusiv TVA)

Abonament unic zona 1 -  30 zile – 40 lei ( inclusiv TVA)

Abonament unic zona 1 - 7 zile – 10 lei ( inclusiv TVA)

Abonament unic zona 1 – 1 zi – 5 lei ( inclusiv TVA)

Grad reducere 2 – tarif special:

Bilet 120 minute 1 zona: 1.25 lei ( inclusiv TVA)

Abonament STUDENTESC – 12 LEI ( inclusiv TVA)

Grad reducere 3 - elevii si studentii orfani sau persoane provenite din casele de copii gratuitate 100 %:

Abonament GRATUIT – 30 zile – 0 lei.

Grad reducere 4 – tarif special pentru studenti Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi

Bilet 120 minute 1 zona: 1.25 lei ( inclusiv TVA)

Abonament STUDENTESC TUIASI – 10 LEI ( inclusiv TVA)

Trebuie reţinut că pentru perioada în care este valabil biletul sau abonamentul redus, nu se poate achiziţiona încă un titlu de călătorie redus, cu excepţia ultimei zile de valabilitate a abonamentului, când se poate prelungi pentru încă o perioadă de 30 de zile. Aplicaţia 24pay poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store. Pentru utilizarea aplicaţiei, este necesară adăugare iniţială a unui card bancar Visa/Mastercard,  plăţile pentru achiziţia biletului  fiind derulate prin soluţia de plată cu card oferită de Banca Transilvania. Alături de Iaşi, aplicaţia 24pay este disponibilă în: Arad, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Timişoara şi Sibiu. De la lansarea în luna august şi până în prezent, în Iaşi s-au vândut peste 70.000 de bilete şi abonamente prin intermediul aplicaţiei 24pay.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Indiscreţia jurnalistică

Ioan Alexandru TOFAN

Indiscreţia jurnalistică

Cele mai intime şi ferite aspecte ale unei vieţi individuale ajung mărfuri publice. Asta ca să fie clar că suntem toţi la fel, indiferent de ceea ce facem: anatomia ne leagă, ne face să fim asemenea geniilor. Lectura presei ne linişteşte, pentru că ne arată că nimeni nu-i perfect. Aşadar, să ne culcăm voioşi pe-o ureche, că avem de ce.

opinii

„Rabla” pentru politicieni

Briscan ZARA

„Rabla” pentru politicieni

Eu aş vota un politician sincer care ar spune în plină campanie electorală: „Stimaţi alegători, eu nu mă pricep cu adevărat la administraţie, mă orientez mai întotdeauna după cum bate vântul şi după cum îmi iese şi mie ceva. Eu candidez la această funcţie pentru că voi avea un salariu bun şi mai multe beneficii la pachet. Ăsta-i adevărul. Dacă mă credeţi şi încă doriţi să mă votaţi, bine, dacă nu, asta-i viaţa!...”

În faţa ispitei

Cristina DANILOV

În faţa ispitei

Suntem adesea în fața unei alegeri – să cedăm sau nu în fața ispitei? Adesea, oamenii nu realizează situația pe care o au și consecințele care pot veni din cedarea în fața ispitei. Acţionează emoțional, în funcţie de situaţie, motiv pentru care se întâmplă atât de multe greşeli în viaţa lor. De dragul unei plăceri mai mici, o persoană poate sacrifica o plăcere mai mare, de dragul unei aventuri, o relație stabilă, cedând în fața ispitei. Anticipând ceva bun, care poate fi primit aici și acum, o persoană începe să experimenteze emoții puternice care îl privează de capacitatea de a gândi în perspectivă. 

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Spirit neliniştit, înrudit cu Hieronymus Bosch, Albrecht Dürer, Rembrandt, Francisco de Goya, William Blake, Gustave Doré, Khalil Gibran, Marcel Chirnoagă face parte din marea familie a artiştilor vizionari, care au schimbat percepţia noastră asupra lumii. El este un maestru al liniei, al luminii şi al umbrelor încrustate pe placa de metal, topite în bronz sau cioplite în piatră.

pulspulspuls

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Iacătă, stimaţi telespectatori, ce instantaneu fain ne-a trimis un binevoitor, după ce l-a pescuit de pe tarlaua feisbucistă, de pe pagina unui băiat de bine, amic din zona sforarilor politici de Bahlui. 

Caricatura zilei

Ședințe despre Comasare

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri