Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

ELIMINARE DE LA EURO! Vis spulberat. România - Albania, scor final 0-1

GALERIE
romania albania
  • romania albania
- +
Tricolorii au evoluat penibil cu Albania și au fost eliminați de la Euro 2016.

LIVE TEXT:

Min. 90+5 - FINAL. România - ALBANIA 0-1. Tricolorii au pierdut lamentabil meciul cu Albania, primul eșec după 68 de ani! Și au fost astfel eliminați de la Euro 2016.

Min. 90+3 - CG Torje pentru că l-a împins pe Lila

Min. 90 - CG SĂPUNARU

Min. 84 - MEMUSHAJ pentru că a întârziat executarea unei lovituri libere a României. Torje a executat, dar în zid.

Min. 83 - ULTIMA SCHIMBARE ALBANIA. A ieșit Basha, a intrat CANA

Min. 81 - Stanciu a ales să șuteze de la marginea careului de 16 metri, în locul unei pase în dreapta la Torje, și mingea s-a dus mult peste poartă. A și alunecat în momentul șutului.

Min. 77 - A DOUA SCHIMBARE ALBANIA. A ieșit Lenjani, a intrat ROSHI

Min. 76 - BARĂ ROMÂNIA! Andone, excelent găsit în careu, a înaintat puțin după care a șutat în forță, dar Berisha a fost salvat de transversală.

Min. 71 - EROARE MARE DE ARBITRAJ. Săpunaru, excelent găsit în careu cu o pasă de Stanciu, i-a pasat în fața porții lui Torje, dar de la margine s-a semnalizat eronat ofsaid. Torje nu a mai lovit mingea ca să nu fie sancționat. Era gol.

Min. 68 - ULTIMA SCHIMBARE ROMÂNIA. A ieșit Adi Popa, a intrat FLORIN ANDONE.

Min. 67 - Sânmărtean a executat o lovitură liberă, de la aproximativ 22 de metri, puțin lateral dreapta, dar a trimis în zid.

Min. 63 - Memushaj a șutat cu dreptul de la marginea careului mare, lateral dreapta, Tătărușanu a reținut, dar cu emoții.

Min. 61 - ALIBEC a fost scos pe targă din incinta stadionului. Se pare că accidentarea sa e mai gravă decât se credea.

Min. 58 - PRIMA SCHIMBARE ALBANIA. A ieșit Sadiku, a intrat BALAJ.

Min. 57 - A DOUA SCHIMBARE ROMÂNIA. A ieșit Alibec, accidentat la genunchi, se pare că e vorba de o entorsă, a intrat TORJE. În aceste condiții, Stancu va fi vârf împins.

Min. 55 - Alibec s-a accidentat, în urma unui duel cu Basha, și nu mai poate continua. Va fi schimbare.

Min. 53 - CG MĂȚEL pentru un fault comis, lângă colțul terenului asupra lui Abrashi

Min. 50 - Emoții în jumătatea noastră! Grigore a pierdut o minge aproape de jumătatea terenului, albanezii au plecat pe contraatac, dar Hoban a blocat bine la Sadiku, la marginea careului mare.

Min. 47 - Albanezii au început tare. Mavraj a reluat cu capul, după un corner de pe dreapta, dar a trimis peste.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - PAUZĂ.

Min. 43 - GOOOOOL ALBANIA: 0-1, SADIKU. ”Decarul” albanezilor a marcat cu capul, din interiorul careului mic. Faza a plecat de la Memushaj, care a centrat de pe dreapta, portarul nostru a ieșit din poartă, dar n-a interceptat, era acolo și Chiricheș, dar mingea s-a dus impasibilă în poartă.

Min. 40 - Alibec a încercat un gol de Mondiale, cu călcâiul pe colțul scurt, după un corner de pe dreapta, dar mingea a fost blocată de Mavraj.

Min. 38 - Sadiku a fost excelent deschis cu o pasă frontală, a rămas singur cu Tătărușanu, dar era în ofsaid, poziție semnalizată de la margine. Oricum, Chiricheș a fost acolo și a blocat în momentul șutului.

Min. 35 - Panică în careul nostru, dar Tătărușanu a fost la post și a respins în corner.Memushaj l-a driblat elegant pe Prepeliță, care s-a dus sanie spre linia de corner, după care a rămas în poziție bună de a marca, a șutat pe colțul scurt, dar portarul Fiorentinei a rămas pe picioare și a respins.

Min. 28 - Albanezii au echilibrat jocul la mijlocul terenului, după un start bun al echipei noastre.

Min. 23 - OCAZIE RARISIMĂ ALBANIA! Contraatac extrem de rapid al albanezilor, mingea a ajuns la Lenjani, care, din șase metri, nemarcat de nimeni, a trimis peste transversala porții lui Tătărușanu.

Min. 14 - Alibec a luat o acțiune pe cont propriu, l-a văzut pe Berisha ieșit din poartă și a încercat un lob de la foarte mare distanță, dar a trimis pe lângă bara din dreapta porții.

Min. 13 - Albanezii au încercat și ei o acțiune de atac, dar Sadiku se afla în ofsaid. Oricum, ”decarul” albanezilor era extrem de bine marcat de Chiricheș.

Min. 8 - OCAZIE ROMÂNIA! Stancu a șutat din prima, fără preluare, de la marginea careului de 16 metri, după ce albanezii au încercat să respingă, dar Berisha a fost pe fază.

Min. 6 - CG BASHA pentru un șut aplicat în umărul lui Hoban. Mijlocașul nostru a avut nevoie de îngrijiri medicale pe margine, dar a revenit în teren.

Min. 5 - Hoban a interceptat un balon respins de fundașii albanezilor și a șutat de la marginea careului, dar Berisha a reținut, în doi timpi însă.

Min. 3 - Prima acțiune de atac a tricolorilor. Alibec a recuperat un balon, în apropierea careului albanezilor, i-a pasat lui Hoban, acesta a întors la Stanciu iar stelistul a șutat de la marginea careului, puțin peste transversală. 

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start a aparținut tricolorilor. HAI ROMÂNIA!!

ECHIPELE DE START:

ROMÂNIA: 12. Tătărușanu - 22. Săpunaru, 6. Chiricheș, 21. Dr. Grigore, 2. Mățel - 18. Prepeliță, 5. Hoban - 20. Adi Popa, 10. N. Stanciu, 19. Stancu - 9. Alibec

Rezerve: 1. Pantilimon, 23. S. Lung jr - 3. Raț, 4. Moți, 7. Chipciu, 8. Pintilii, 11. Torje, 13. Keșeru, 14. Fl. Andone, 15. Găman, 16. St. Filip, 17. Sânmărtean
Selecționer: Anghel Iordănescu 

ALBANIA: 1. Berisha - 4. Hysaj, 18. Ajeti, 15. Mavraj, 7. Agoli - 22. Abrashi, 8. Basha, 9. Memushaj - 2. Lila, 10. Sadiku, 3. Lenjani

Rezerve: 12. Shehi, 23. Hoxha - 5. Lorik Cana, 6. Veseli, 11. Gashi, 14. Taulant Xhaka, 16. Cikalleshi, 17. Aliji, 19. B. Balaj, 20. Kace, 21. Roshi

Stadion: ”Stade de Lyon”

Arbitru: Pavel Kralovec

Asistenți: Roman Slysko și Tomas Mokrusch 

digisport.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri