anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

eMAG Seller Credit (P)

GALERIE
marketplace-compact
 • marketplace-compact
- +

Pentru toți cei care își doresc să își îmbunătățească performanțele în afacerea de pe Marketplace, eMAG a deschis noi oportunități de dezvoltare, așa că a creat prima linie de finanțare cu dobanda zero*, un proiect de finanțare dezvoltat în parteneriat cu Idea::Bank.

eMAG Seller Credit este un program dedicat celor care doresc sa isi maximizeze oportunitatile de crestere pe canalul eMAG Marketplace – prin acest program sellerii sunt sustinuti sa investeasca in stocuri pentru crestere, fie ca este vorba de stocuri suplimentare pentru produsele deja existente sau de investitii in categorii si produse noi. O astfel de finantare, care poate ajuta sellerii sa beneficieze de economie de scala in negociere cu furnizorii, achizitionand volume mai mari sau o gama mai larga de produse, ii poate ajuta in acelasi timp sa devina si mai competitivi si sa creasca exponential.

In program au fost acceptati pana acum acum peste 1,000 de selleri eligibili, iar plafonul total este de peste 100 de milioane de lei. Cateva avantaje pentru selleri:
•    Banii ajung la seller in maximum 3 zile de la momentul la care isi manifesta interesul, iar Idea Bank aproba linia de credit solicitata.
•    Sellerii pot aplica la program de oriunde, iar tot procesul se desfasoara remote
•    Toate costurile din program sunt zero: dobanda, comisioane administrare cont etc. eMAG susține integral și din resurse proprii contravaloarea dobânzilor liniilor de finanțare accesate de selleri prin acest program. Conditile sunt :GMV: Gross Merchandise Value – cifra de afaceri pe eMAG Markeplace), pe care trebuie sa o realizeze pe eMAG Marketplace, pentru trimestrul urmator celui in care banii au fost trasi din linia de finantare. Plata dobanzii pentru banii utilizati din linia de finantare va trebui achitata de seller, direct catre Idea Bank la finalul trimestrului cu target de cifra de afaceri insa, in cazul in care va atinge sau va depasi targetul transmis de eMAG pentru trimestrul in cauza, la final de trimestru eMAG va achita catre seller intreaga valoare a dobanzii pe care o va achita catre Idea Bank.
•    Singura obligatie a sellerilor este sa investeasca sumele accesate prin acest program in cresterea afacerii de pe eMAG Marketplace
•    Sellerii pot maximiza in continuare toate instrumentele de pe eMAG Marketplace: Ads, Fulfilment by eMAG, bundles, participare in campanii umbrela.  
•    Banii pot fi de asemenea utilizati pentru a investi intr-un content de calitate, care sa ajute la cresterea ratei de conversie
Programul dezvoltat de eMAG Marketplace în parteneriat cu Idea::Bank  a ajuns deja la a treia rundă de finanțare. Companiile care au beneficiat de acest program au înregistrat un volum al vânzărilor cu 28% mai mare în trimestrul în care au accesat fondurile, față de trimestrul anterior.
Creditele pot fi contractate de sellerii care îndeplinesc condițiile de eligibilitate: companie înființată de minimum 24 de luni și 12 luni de activitate în marketplace, care au avut o evoluție pozitivă în ultimul an fiscal și au înregistrat o cifră de afaceri între 150.000 și 25 milioane de lei.
Costurile de administrare (deschidere cont, comision administrare, internet banking) sunt zero.
Prima runda de finanțare a fost în valoare de 3,8 milioane de euro, iar cea de-a doua 5 milioane de euro.
Suma maximă ce poate fi accesată de un seller este egală cu GMV-ul generat de acesta în medie pe trimestru, iar valoarea maximă este de 300.000 lei/seller. Aceasta sumă poate fi accesată în maximum trei zile lucrătoare de la momentul acordarii creditului fără a fi necesară deplasarea la sediul băncii.
Recomandări pentru a investi suma contractată prin acest credit:
1.    Suplimentarea stocurilor de produse
2.    Extinderea gamei de produse
3.    Achiziția unor echipamente și tehnologii care să atragă creșterea capaității de producție și reducerea costurilor operaționale
4.    Investiții în pregătirea și dezvoltarea personalului sau angajarea unui personal mai calificat, care să contribuie la respectarea promisiunilor față de client

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.