eMAG va înfiinţa un centru IT: angajează 200 de persoane
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

eMAG va înfiinţa un centru IT: angajează 200 de persoane

GALERIE
Black-Friday-09-eMAG
  • Black-Friday-09-eMAG
- +

Firma eMAG IT Research va înfiinţa un centru de dezvoltare software în Bucureşti, care va genera un număr 203 locuri noi de muncă şi va furniza prima aplicaţie în luna octombrie a acestui an. eMAG IT Research este controlată în proporţie de 99,98% de Dante International, operatorul retailerului online eMAG.ro.

Denumit "Centrul de dezvoltare software eMAG IT Research", proiectul a primit un ajutor de stat în sumă de 6,65 milioane de euro, se arată într-un comunicat al Dante International. Proiectul face parte din strategia de extindere la nivel european a platformei eMAG.ro. Cu vânzări în 2013 de 188 milioane de euro şi cu o ţintă de peste 260 milioane de euro pentru acest an, retailerul online este prezent şi în Ungaria (www.emag.hu) şi Bulgaria (www.emag.bg). Pentru a susţine strategia de dezvoltare, Dante International a decis crearea unor firme specializate pe achiziţii, marketing online şi dezvoltare software. În acest context a fost înfiinţată, în luna mai a acestui an, firma eMAG IT Research, care va crea noua entitate pentru dezvoltarea de aplicaţii software specializate în comerţul electronic. Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG.ro este unul dintre cele mai mari retaileri online de pe piaţa românească. Retailerul online este controlat de grupul sud-african Naspers, prin MIH Allegro BV (Olanda) - 70%, şi omul de afaceri Iulian Stanciu.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.