Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Emma Răducanu a fost hărţuită de un bărbat care a venit de mai multe ori la locuinţa ei din Londra

GALERIE
Emma Răducanu
  • Emma Răducanu
- +

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a afirmat că nu se mai simte în siguranţă în propria ei casă, după ce a fost hărţuită de un bărbat, care a venit la locuinţa ei de trei ori şi a furat un pantof al tatălui ei drept "suvenir", relatează Daily Mail

Campioana de la US Open, în vârstă de 19 ani, a spus poliţiştilor că "se uită în mod constant peste umăr", după ce un fost şofer de la Amazon i-a găsit adresa şi i-a lăsat bileţele, flori şi chiar decoraţiuni de Crăciun.

După ce a urmărit-o la televizor în timp ce era şomer, Amrit Magar, un bărbat căsătorit în vârstă de 35 de ani, a mers în suburbia londoneză unde Răducanu locuieşte cu părinţii ei şi a cerut indicaţii străinilor despre adresa jucătoarei.

După ce a găsit adresa, i-a lăsat un bilet în care spunea adolescentei "că merită dragoste", iar în alta a desenat o hartă care ilustrează cei 37 de kilometri pe care i-a parcurs de la Edgware, în nordul Londrei, în speranţa de a o întâlni.

La 4 decembrie, Magar a împodobit un brad cu decoraţiuni de Crăciun din grădina din faţa casei Emmei şi a furat un pantof crezând că îi aparţine sportivei. Dar îi aparţinea tatălui ei, Ian, care l-a recunoscut pe Magar din filmările camerelor de supraveghere ca pe cineva care a vizitat proprietatea anterior şi l-a urmărit în maşina lui în timp ce informa poliţia.

Când a fost arestat, Magar a fost găsit cu pantoful în geantă şi a informat ofiţerii că "voia un suvenir”. Magar a fost găsit vinovat, vineri, de Tribunalul de Magistraţi din Bromley pentru hărţuire şi îşi va afla pedepsa luna viitoare.

Într-o declaraţie dată ofiţerilor, Emma Răducanu a spus că nu se simte în siguranţă.."De când s-au întâmplat toate acestea, m-am simţit îngrozită. Mă simt foarte îngrijorată dacă ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit constant peste umăr. Sunt nervoasă şi mă tem că s-ar putea întâmpla din nou. Nu mă simt în siguranţă în propria mea casă, unde ar trebui să mă simt cel mai în siguranţă. Vreau să mă mut într-o casă nouă, cu mai multă securitate, pentru că mă tem că s-ar putea întoarce, deoarece ştie unde este casa mea".

La tribunal s-a aflat că Magar a vizitat prima dată casa familiei Răducanu din sud-estul Londrei pe 23 noiembrie. Când a ajuns la uşă cu un buchet de flori şi un bilet, i-a întâlnit pe părinţii Emmei, dar a spus că este un şofer de livrare care lasă cadouri de la altcineva.

Biletul spunea "nimic de spus, dar meriţi dragoste” şi a fost semnat de Magar, care a adăugat şi numele soţiei sale, Bina, şi al câinelui lor Logan. Cu a doua ocazie, pe 2 decembrie, a pus în cutia poştală un plic roşu care conţinea o "hartă" desenată de mână care arăta distanţa pe care a parcurs-o de la casa lui până la adresa sportivei. Un bilet pe care scria: "23 mile walked 4 you".

Două zile mai târziu, Magar a vizitat din nou proprietatea. După ce a împodobit un copac în grădina din faţă, a lăsat decoraţiunile rămase şi bateriile de rezervă în cutia poştală, înainte de a realiza că uşa verandei este deschisă. Apoi a furat unul dintre pantofii tatălui Emmei.

Ian Răducanu a spus: "Am primit o notificare pe telefon de la soneria Nest. Spunea că cineva era în faţa casei. Am ieşit afară şi am văzut un bărbat care stătea pe trotuar. A luat-o la fugă". Răducanu l-a urmărit apoi pe Magar până la o staţie de autobuz din apropiere, de unde a sunat la poliţie.

În faţa instanţei, Magar a spus că îi este "ruşine", după ce a aflat că a supărat-o pe Emma. Magar a fost eliberat pe cauţiune şi nu are voia să ia legătura cu Emma Răducanu şi părinţii ei şi nu are voie să meargă pe strada pe care aceştia locuiesc.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri