EPAM Systems, producător de software de business, și-a deschis sediu în UBC 3 din ansamblul Palas și recrutează zeci de specialiști IT
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 08.12.2021

COMUNICAT DE PRESA

EPAM Systems, producător de software de business, și-a deschis sediu în UBC 3 din ansamblul Palas și recrutează zeci de specialiști IT

GALERIE
Epam Systems_Palas
  • Epam Systems_Palas
- +

United Business Center (UBC) 3 găzduiește primul birou din regiunea de nord-est al EPAM Systems, furnizor de soluții IT pentru toate tipurile de clienți, de la startup-uri la companii Fortune 2000. Prin intermediul acestui nou parteneriat, firma de talie mondială va asigura dezvoltarea de software pentru o gamă largă de industrii, precum: financiar-bancar, telecomunicații, retail și nu numai. Odată cu inaugurarea noului spațiu se fac și recrutări pentru zeci de specialiști IT, designeri și ingineri.

Orașul Iași continuă să atragă companii de renume internațional din industria IT, care fie doresc să-și consolideze poziția în Europa, fie abia își fac intrarea pe bătrânul continent, iar Iașul este un punct important pe hartă. Recent, rețeaua United Business Center din ansamblul mixed-use Palas Iași a semnat un parteneriat cu EPAM Systems, care a inaugurat un birou în clădirea UBC 3. Compania va asigura aici servicii de design, inginerie software și consultanță, care include automatizarea, transformarea în cloud, dezvoltarea agilă de programe și alte soluții pentru companii din industrii precum: financiar - bancar, medical, media, entertainment, telecomunicații, dar și din alte domenii importante.

„Am ales Iașul ca al doilea sediu al EPAM în România pentru că am descoperit o piață foarte ofertantă pentru skill-urile de care partenerii noștri au nevoie, mai ales că universitățile de profil generează constant specialiști pe piața locală. Totodată, amplasamentul central al United Business Center, în care ne vom desfășura activitatea, ne pune la dispoziție toate facilitățile de care au nevoie actualii și viitorii colegi, astfel încât suntem convinși că vom contribui la creșterea sectorului IT din această regiune a țării. Momentan, echipa de proiect lucrează la un concept de birou care să le permită angajaților experiențe de lucru variate, dar și un spațiu optim prin intermediul căruia o să aibă posibilitatea de a se bucura de apartenența la comunitatea tech din Iași”, a declarat Ovidiu Sutac, Country Head EPAM Romania.

Sediul companiei beneficiază de o panoramă unică asupra Palatului Culturii și a Iașului, fiind amplasat la etajul 15 al celei mai înalte clădiri de birouri din oraș. Concomitent, în această perioadă se fac și recrutări, cu precădere în specializări precum: Java, QA Automation, Functional Testing, .Net, PHP, Angular, Javascript, React, iOS, Android, Salesforce, Microsoft Dynamics, Python, Kotlin, Ruby, dar nu numai. De asemenea, previziunea companiei este aceea că, pe termen lung, acest sediu se va dezvolta și implicit va intensifica recrutarea de specialiști.

Despre EPAM Systems

Din 1993, EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) și-a valorificat expertiza în domeniul ingineriei software pentru a deveni o agenție globală de top în domeniul dezvoltării de produse, al ingineriei platformelor digitale și al designului digital și de produse. Prin „ADN-ul său de inginerie” și grație capacităților inovatoare în materie de strategie, consultanță și design, EPAM colaborează îndeaproape cu clienții săi pentru a oferi soluții de ultimă generație care transformă provocările complexe de afaceri în rezultate comerciale reale. Echipele globale ale EPAM deservesc clienți din peste 35 de țări din America de Nord, Europa, Asia și Australia.

Ca lider de piață consacrat în multiple categorii din rândul agențiilor de cercetare independente de top de la nivel mondial, EPAM este una dintre numai patru companii de tehnologie care figurează pe lista Forbes 25 Fastest Growing Public Tech Companies în fiecare an de publicare începând cu 2013 și s-a clasat pe primul loc în topul companiilor de servicii IT pe lista Fortune 100 Fastest-Growing Companies în 2019 și 2020.

EPAM Continuum este marca de servicii EPAM pentru consultanță integrată în domeniul afacerilor, experienței și tehnologiei, axată pe transformarea rapidă a ideilor revoluționare pentru a crea un impact semnificativ.

Mai multe informații sunt disponibile accesând www.epam.com, Twitter @EPAMSYSTEMS și pe LinkedIn.

Despre United Business Center

United Business Center 3 face parte din rețeaua office a companiei IULIUS, care reunește la Iași o comunitate de peste 50 de companii și mai mult de 8.000 de angajați. Cele șapte clădiri de birouri clasa A operaționale, cu o suprafață totală de 75.600 mp, au devenit reperul de business al regiunii de nord-est și motorul economic care a generat creștere și a pus orașul Iași pe harta marilor companii internaționale. Rețeaua a schimbat categoric imaginea orașului, contribuind decisiv și la retenția populației tinere.

Localizarea clădirii UBC 3 în ansamblul mixed-use Palas Iași facilitează accesul la toate serviciile necesare angajaților zi de zi, magazine și restaurante, grădini și entertainment, generând economie de timp. Odată cu dezvoltarea Palas Campus (54.000 mp office și 6.000 mp retail), care se va inaugura în 2022, polul de business din centrul Iașului va ajunge la peste 130.000 mp de spații de birouri green premium.

La nivel național, IULIUS deține un portofoliu de 13 imobile office, cu o suprafață totală de aproximativ 152.000 mp (Iași – 7 clădiri, 75.600 mp; Timișoara – 3 clădiri, 50.000 mp; Cluj-Napoca - 3 clădiri, 26.200 mp), în care activează peste 80 de sedii de companii, cu mai mult de 15.000 de angajați. Toate clădirile sunt certificate LEED, fiind concepute și construite cu respectarea principiilor internaționale de eficiență și sustenabilitate.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Întâlnire online între democraţii

Lucian DÎRDALA

Întâlnire online între democraţii

Deocamdată, administraţia Biden nu doreşte decât să reafirme leadership-ul american în spaţiul pe care mass media încă îl numeşte „lumea liberă”. Este greu de crezut că, în acest moment, Statele Unite au capacitatea ori dispoziţia să exercite presiuni semnificative asupra participanţilor mai puţin merituoşi, şi cu atât mai puţin asupra statelor neinvitate la summit, cum ar fi Turcia.

Filmuletul zilei

opinii

Identităţi în oglindă (II)

Florin CÎNTIC

Identităţi în oglindă (II)

Nimic mai firesc cu ocazia Zilei Naţionale decât o discuţie despre ce înseamnă „să fii român”. Evreu român.

Istoria (sau isteria) unui boxer

Radu PĂRPĂUȚĂ

Istoria (sau isteria) unui boxer

Era pe vremea lui Ceaşcă un boxer sas pe care-l chema Stumpf, ne spunea Ghiţă Mutu din plutonul nostru Ghiţă intrase la facultatea de textile de la Cisnădie, de unde ştia povestea cu Stumpf, care era de fel de pe acolo. 

Ministere „croite” şi răscroite

Nicolae CREŢU

Ministere „croite” şi răscroite

Mai mult decât oriunde altundeva, cel puţin pe aici, prin Europa, la noice declară „liderii” politichiei trebuie dat „la întors”, pe reversul de biată, mai dosnică, retorică a asigurărilor „liniştitoare” puse în circulaţie publică, mediatică. 

pulspulspuls

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Pentru că tot am deschis ieri pârtia din acest sezon de iarnă cu ce se mai vorbeşte în lumea halatelor albe ca zăpada din târg, povestindu-vă cum s-a bătut palma ca mister Bazil Usturoi să rămână şef acolo unde est, şi pentru că vine vorba aşa de rar despre treburile astea extra-Covid din domeniu, am zis că numai bine să vă mai spunem una scurtă dar vioaie pe azi, că tot e miercuri, zi de post fără nicio dezlegare, nici la peşte, nici la vin sau undelemn. 

Caricatura zilei

Lapoviță

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.