anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 18.05.2022

Era informatizării şi comunicaţiilor digitale: Salubris Iaşi dă un sfert de milion de lei pentru plicuri poştale!

GALERIE
plicuri
 • plicuri
- +

Salubris, una din multele societăţi publice ieşene care nu au făcut niciun pas pentru a informatiza sistemul de informare a abonaţilor, va cheltui un sfert de milion de lei pentru livrarea de plicuri. 

În acest sens, operatorul de salubritate a lansat o procedură de achiziţie publică. Salubris estimează că, pe parcursul unui an, va trimite 16.000 de plicuri cu confirmare de primire şi 110.000 plicuri fără confirmare de primire. „Numărul de trimiteri menţionat este estimativ, fiind calculat pentru o perioadă de 12 luni. Volumul de trimiteri poate fi majorat sau diminuat în funcţie de necesităţile autorităţii contractante. Numărul de plicuri diferă de la o lună la alta“, se arată în documentaţie de atribuire.

Potrivit caietului de sarcini, prestatorul de servicii trebuie să asigure distribuirea corespondenţei în termen de maximum 2 zile calendaristice de la predare (în cazul plicurilor aferente municipiului şi judeţului Iaşi) şi maximum 5 zile pentru corespondenţă în ţară. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, în condiţiile în care valoarea estimată ajunge la aproape 250.000 lei. Companiile interesate să participe la licitaţie trebuie să constituie o garanţie de bună execuţie reprezentând 7% din preţul contractului. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X