Advertorial

ERA Shopping Park lanseaza mega-campania de premiere estivala a clientilor sai

vineri, 28 iunie 2013, 01:50
2 MIN

Pana pe 11 august 2013, clientii fideli ai ERA Shopping Park, Iasi, au timp sa castige cele peste 1500 de premii puse in joc vara aceasta.

 

 Mesajul campaniei este:"Gaseste cheia norocoasa si pleci in vacanta cu noul Nissan Micra!" fiindca marele premiu este un autoturism care va fi acordat unuia dintre clienti, in conditii de maxima transparenta si intr-o maniera neobisnuia si distractiva.

 Premiile se impart in premii instant, premii saptamanale si premiul cel mare.

 Cadouri instant

1.500 premii vor fi acordate instant la cumparaturi de minim 200 lei (minim 100 lei hypermarket Carrefour + minim 100 lei din oricare magazin ERA Shopping Park). In mod distractiv, pentru a-si alege premiul dorit, clientii trebuie sa trimita o minge de golf cu ajutorul unei crose, intr-un spatiu special amenajat. Mai multe cumparaturi duc la o echipare completa de vacanta ! Cadourile sunt:

·          200 saltele de plaja,
     200 ochelari de soare,

·          200 seturi badminton,

·          200 inghetate Amicii,

·          200 frisbee,

·          200 ochelari de apa,

·          200 sepci,

·          100 vouchere de cumparaturi de 10 lei.

 Cadouri saptamanale

In fiecare saptamana, clientii pot castiga prin tragere la sorti, un cos pentru picnic complet echipat sau o piscina gonflabila.

 Premiul cel mare

Marele premiu al campaniei este un un autoturism Nissan Micra. Fiecare client care va cumpara pe perioada campaniei de minim 300 lei (minim 100 lei hypermarket Carrefour + minim 100 lei din oricare magazin ERA Shopping Park) va primi o cheie inseriata.  Cu ajutorul acestei chei, in data de 18 august, in cadrul unui eveniment special organizat, clientii vor afla daca sunt norocosii  castigatori ai marelui premiu.

 Pentru cei mici

Tot in aceasta perioada, in cadrul ERA Shopping Park, cei mici au ocazia de a se juca pe mini-plaja cu nisip, special amenajata pentru ei. In weekend-uri, intre orele 11.00 si 14.00 distractia pe plaja va fi completata si de prezenta animatorilor profesionisti.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii