Eşti în căutarea unui loc de muncă? Posturi scoase la concurs în spital
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 01.12.2021

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Posturi scoase la concurs în spital

GALERIE
asistente medicale
  • asistente medicale
- +

Maternitatea „Cuza Vodă“ scoate la concurs patru posturi pentru asistente medicale, posturi cu normă întreagă, în cadrul Compartimentului Spitalizare de Zi. 

Acestea sunt valabile pe perioadă nedeterminată, pentru persoane cu studii postliceale sau superioare în domeniu, două dintre ele fiind pentru asistent medical debutant, care nu necesită vechime, iar celelalte două necesită şase luni de vechime. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 23 mai 2018, ora 15, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 4 iunie, iar interviul, pe 8 iunie.

Pentru înscrierea la concurs, candidaţii trebuie să prezinte un dosar care să conţină cererea de înscriere destinată managerului unităţii, copia actului de identitate, carnetul de muncă sau, după caz, adeverinţe care să ateste vechimea în muncă, în meserie sau în specialitatea studiilor, în copie, cazierul judiciar care să arate că nu are antecedente penale care să-l facă pe candidat incompatibil cu funcţia pentru care candidează, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, precum şi un CV. Adeverinţa referitoare la sănătatea candidatului va conţine, în clar, numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii. 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

1 Decembrie şi politica principiilor

Lucian DÎRDALA

1 Decembrie şi politica principiilor

Actul de la 1 Decembrie a fost, desigur, o concretizare a forţei numerice a românilor transilvăneni, după o luptă îndelungată şi într-un context politico-militar favorabil. Dar această concretizare nu se putea realiza în lipsa unor baze politice aşezate cu inteligenţă, de oameni care meritau cu prisosinţă calitatea de lideri ai comunităţii.

Filmuletul zilei

opinii

Identităţi în oglindă (I)

Florin CÎNTIC

Identităţi în oglindă (I)

Nimic mai firesc cu ocazia Zilei Naţionale decât o discuţie despre ce înseamnă „să fii român”. Evreu român.

În loc de o poveste de 1 Decembrie

Radu PĂRPĂUȚĂ

În loc de o poveste de 1 Decembrie

Când a început războiul, tata a fugit de la şcoala militară de la Făgăraş. Ca mulţi alţi colegi. Elevii-militari erau „carne de tun”, primii trimişi în linia întâia şi mureau... eins, zwei, drei. Au plecat şi au început să rămână pe la casele lor: care într-un sat, care în altul. Într-un sfârşit, a ajuns şi Tata în satul nostru.

Datorii de plătit

Alex VASILIU

Datorii de plătit

Ziua naţională a României, trecerea apropiată de la un an la altul ar trebui să ne îndemne la reflecţie şi acţiune în privinţa recuperării valorilor spirituale româneşti. Urgenţa scoaterii la lumină a documentelor muzicale şi despre muzică este evidentă permanent, dar mai ales în prima zi de decembrie, în ultima lună din 2021, subiectul merită readus în discuţie.

pulspulspuls

Prima veste din luna decembrie ne aminteşte de ceva petrecut anul trecut, în noiembrie

Prima veste din luna decembrie ne aminteşte de ceva petrecut anul trecut, în noiembrie

O veste scurtă şi vioaie, ca de ziua naţională, venită direct de la Bucale, cu trenul de noapte, prin intermediul STS-ului, servicu care a venit la Iaşi să monitorizeze sărbătorile dedicate marii zile de astăzi, care ne umple cu lacrimi de bucurie, nu alta. 

Caricatura zilei

UstuRoy

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.