EURO-2024

Punem punctul pe știi

Euro-2024: Amendă pentru Croaţia, după ce fanii au aprins fumigene şi au aruncat obiecte în teren

duminică, 23 iunie 2024, 13:56
1 MIN
 Euro-2024: Amendă pentru Croaţia, după ce fanii au aprins fumigene şi au aruncat obiecte în teren

UEFA a amendat Federaţia Croată de Fotbal (HNS) pentru incidentele care au avut loc în timpul meciului de la Euro-2024 cu Albania, a anunţat, sâmbătă, forul croat.

Federaţia croată de fotbal (HNS) va trebui să plătească 28 000 de euro ca urmare a „aprinderii de fumigene şi aruncării de obiecte de către anumiţi suporteri în timpul meciului de la Hamburg, din 19 iunie”.

Croaţia a fost deja amendată după primul meci din Grupa B, cu Spania, pierdut, scor 0-3. „Federaţia croată de fotbal le mulţumeşte fanilor croaţi pentru sprijinul lor excelent şi le cere încă o dată să se abţină de la aprinderea şi aruncarea de fumigene”, se arată în comunicatul HNS.

Croaţia, semifinalistă la Cupa Mondială din 2022, riscă să fie eliminată din faza grupelor de la Euro 2024 după ce a pierdut cu 0-3 în faţa Spaniei şi a remizat 2-2 cu Albania.

Pentru a ajunge în faza optimilor la cel de-al cincilea turneu major consecutiv, Croaţia va trebui probabil să câştige ultimul meci din grupa B, luni, împotriva Italiei, deţinătoarea titlului.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii