EURO-2024

Punem punctul pe știi

Euro 2024: Axel Witsel nu va juca împotriva României, în meciul de sâmbătă

vineri, 21 iunie 2024, 23:05
2 MIN
 Euro 2024: Axel Witsel nu va juca împotriva României, în meciul de sâmbătă

Internaţionalul belgian Axel Witsel a resimţit joi noi dureri la coapsă şi nu a călătorit la Koln, cu naţionala Belgiei, pentru meciul de sâmbătă, împotriva României.

Axel Witsel (35 de ani), mijlocaşul transformat în fundaş la Atletico Madrid, s-a accidentat la coapsă într-un amical cu Muntenegru, disputat pe 5 iunie. De atunci, Witsel a început recuperarea pentru a putea fi prezent în meciurile susţinute de echipa lui Domenico Tedesco la turneul final al Euro 2024. Witsel nu a jucat însă în primul meci al Belgiei la Europene, cu Slovacia, scor 0-1, şi nu va fi prezent nici în partida cu România, de la Koln, care se va disputa sâmbătă, 22 iunie.

„Există o adevărată stare de aşteptare în jurul lui Axel. Şi pentru noi, altfel nu l-am fi păstrat în lot. Am fost foarte mulţumit de revenirea lui la naţională. Mai ales pentru experienţa lui. Turneul nu s-a terminat pentru Axel. Mâine i se va face un RMN de aceea nu avea sens ca el să călătorească cu noi, la Koln. Este accidentat şi cel mai bun lucru a fost să rămână la hotel, cu unul dintre kinetoterapeuţii noştri. O să vedem mâine ce se întâmplă. Sperăm să nu fie nimic grav. Era o problemă pe care o simţise deja cu câteva zile în urmă. El a vorbit despre asta cu personalul medical, iar decizia fusese că se poate antrena cu lotul. A fost prezent la sesiunea de dimineaţă. Se simţea bine. După aceea, ne-a anunţat că are probleme. Nu ne puteam asuma riscul şi acesta este motivul pentru care a oprit pregătirea”, a recunoscut selecţionerul Domenico Tedesco vineri seara, într-o conferinţă de presă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii