EURO-2024

Punem punctul pe știi

Euro 2024: O dronă a „spionat” antrenamentul elveţienilor

marți, 18 iunie 2024, 22:40
1 MIN
 Euro 2024: O dronă a „spionat” antrenamentul elveţienilor

O dronă care nu aparţinea echipei Elveţiei a survolat marţi terenul de antrenament al naţionalei helvete, în timp ce jucătorii se pregăteau pentru confruntarea cu Scoţia.

Eveniment amuzat în timpul antrenamentului de marţi al naţionalei Elveţiei. Murat Yakin a fost nevoit să mute sesiunile de pregătire ale echipei sale, pentru două zile, la baza clubului VfB Stuttgart, până la instalarea noului gazon de pe Gazi-Stadion, terenul pe care se antrenează de obicei Xhaka şi compania.

La sesiunea de marţi, oficialii elveţieni au avut surpriza să constate că au un oaspete surpriză la antrenamentul din ajunul meciului cu Scoţia, de miercuri, şi anume o dronă „spion”.

Elveţienii utilizează două drone în timpul sesiunilor de pregătire, iar acestora li s-a mai alăturat una. Conform cotidianului francez L’Equipe, a fost declanşată o anchetă, pentru a se afla cine este posesorul dronei respective.

Ziarul de Iași vă va ține la curent cu toate meciurile care se dispută în Germania. In sectiunea speciala EURO 2024  poti afla totul despre Campionatul European 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii