EURO-2024

Punem punctul pe știi

Euro-2024: Selecţionerul Ucrainei – Nimeni nu se aştepta la acest rezultat

luni, 17 iunie 2024, 22:23
1 MIN
 Euro-2024: Selecţionerul Ucrainei – Nimeni nu se aştepta la acest rezultat

Selecţionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, a declarat, luni, după meciul cu România, scor 0-3, că nimeni un se aştepta la acst rezultat, dar el este de părere că echipa României este una bună.

„În mod clar, au existat diferite elemente ale jocului. Am avut posesia, dar nu ne-am creat nicio ocazie. Nimeni nu se aştepta la acest rezultat. Ne aşteaptă un meci foarte serios în faţa noastră [împotriva Slovaciei]. Trebuie să discutăm între noi şi trebuie să ne pregătim pentru următorul meci. România este o echipă bună. Am spus-o şi ieri la conferinţa de presă de dinaintea meciului, este o naţiune care iubeşte fotbalul. Pot juca fotbal şi au arătat asta astăzi. Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, împotriva Slovaciei”, a spus Rebrov, potrivit UEFA.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zii după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).

Ziarul de Iași vă va ține la curent cu toate meciurile care se dispută în Germania. In sectiunea speciala EURO 2024  poti afla totul despre Campionatul European 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii