EURO-2024

Punem punctul pe știi

Euro 2024: Transmisia meciului România – Ucraina, întreruptă în Ucraina. Fanii acuză Rusia

luni, 17 iunie 2024, 23:20
1 MIN
 Euro 2024: Transmisia meciului România – Ucraina, întreruptă în Ucraina. Fanii acuză Rusia

Transmisia meciului pierdut de Ucraina cu 0-3 în faţa României, la Euro 2024, a fost întreruptă în Ucraina la scurt timp după începerea reprizei secunde. Unii fani ucraineni denunţă un atac cibernetic al Rusiei.

Deşi au avut 72% posesie, ucrainenii au fost pedepsiţi de realismul colegilor lui Nicolae Stanciu, care a fost votat omul meciului, notează RMC Sport

A fost un scenariu dur, pe care fanii din Ucraina nu au putut să-l urmărească aşa cum trebuie. Potrivit unor relatări din diferite părţi ale ţării, pentru agenţia spaniolă EFE, transmisia meciului a fost întreruptă la scurt timp după începerea reprizei secunde. Mulţi fani au indicat un atac cibernetic rusesc ca motiv al întreruperii.

Această ipoteză este împărtăşită de compania privată de electricitate DTEK, ale cărei centrale electrice au fost ţinta mai multor atacuri ruseşti. Compania ucraineană şi-a exprimat solidaritatea cu Megogo, serviciul de televiziune digitală cu plată care transmite pe plan local meciurile Euro 2024. „Ştiu cum te simţi, fratele meu”, se menţionează pe contul de X al DTEK. De la începutul invaziei ruseşti, în februarie 2022, serviciile digitale ucrainene au suferit numeroase atacuri şi întreruperi.

Ziarul de Iași vă va ține la curent cu toate meciurile care se dispută în Germania. In sectiunea speciala EURO 2024  poti afla totul despre Campionatul European 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii