anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 03.02.2023

Comunicat de presă

Eveniment de business networking organizat de JCI Iași Business Networking Event ediția a XIV-a

GALERIE
JCI
 • JCI
- +

JCI Iași vă invită, sâmbătă, 18 februarie 2023, ora 10:00, la cea de-a XIV-a ediție a evenimentului Business Networking Event.

În cadrul acestei ediții vom avea 2 invitați speciali care vor aborda subiecte precum ,,Provocările unui startup și pregătirea lui pentru Imperiul Leilor” și ,,Ingredientele unui brand de success”.

Cristina Cerga, cofondator The Hurricane & Wooba.ro și Președinte JCI România 2023 este o antreprenoare de esență tare cu gândire creativă.

Alături de partenerii ei de afaceri au creat Wooba, un brand sustenabil românesc de produse modulare de decor. Pentru această afacere a primit o finanțare în cadrul emisiunii Imperiul Leilor în prezent având o cifra de afaceri în continuă creștere.

Adrian Mironescu, fondator Wiron și designer de brand are parte de multe recunoașteri prestigioase în domeniul lui de activitate.

Crearea brandingului de oraș al Buzăului în 2021 i-a adus aurul la competiția internațională Transform Awards, iar în 2022 a obținut bronzul pentru un proiect cu Banca Mondială, dedicat protejării împotriva inundațiilor.

Sub Wiron adună echipe multidisciplinare de specialiști, având proiecte ample pentru organizații precum World Bank, Continental, Microsoft România, Roche, Mambu, Uniunea Europeană, Buzău, ApaVital, Salvați Copiii, ecosistemul PIN, dar și diverse startup-uri.

Business Networking Event (BNE) este un eveniment care adună profesioniști din mai multe domenii şi le oferă posibilitatea de a identifica noi oportunități și parteneri de viitor. În cadrul BNE participanții pot schimba cărți de vizită pentru a găsi parteneri de viitor, pot socializa și obține informaţii foarte valoroase de la speakerii noştri.

De ce să participi la eveniment?

 •     Vei putea să-ți extinzi sfera de influență;
 •     Vei putea să-ți crești vizibilitatea și să-ți promovezi afacerea;
 •     Vei putea identifica soluții pentru creșterea/dezvoltarea afacerii tale;
 •     Vei cunoaște posibili parteneri, clienți, furnizori;
 •     Vei putea iniția noi relații comerciale, durabile si profitabile;
 •     Vei putea face schimb de idei, resurse, informații;
 •     Vei putea să identifici noi oportunități de afaceri și noi piețe;
 •     Vei face parte dintr-o comunitate antreprenorială dinamică;
 •     Te vei dezvolta personal şi profesional.


Taxa de participare este în valoare de 100 lei (pentru înscrierile până pe 31 ianuarie), 150 lei (pentru înscrieri în perioada 1 februarie – 17 februarie) sau 200 lei (pentru înscrieri în ziua evenimentului). Înscrierile se pot face completând formularul disponibil la următorul link: tinyurl.com/BusinessNetworkingEvent2023

Evenimentul va avea loc pe data de 18 februarie 2023 în cadrul Grand Hotel Traian Iași, începând cu ora 10:00.

Pentru mai multe informații despre eveniment  ne puteți contacta la adresa de email contact@jciiasi.ro sau puteți intra în contact cu managerul de proiect, Paula Alixandrov, telefon 0742 181 223 ori cu responsabilul de comunicare, Doina Țîcu, telefon 0790 505 328.

Pentru mai multe detalii despre proiect, dar și ediții precedente, accesați pagina proiectului: https://web.facebook.com/bneiasi/.

Partener Media - Ziarul de Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Viaţa publică românească în derivă

Alexandru CĂLINESCU

Viaţa publică românească în derivă

Au trecut doar câţiva ani de la marile demonstraţii de protest împotriva unor legi care urmăreau exonerarea unor infractori sus-puşi; astăzi, miile, zecile de mii de protestatari de odinioară par complet apatici, deşi ar avea nu o dată motive să iasă în stradă. Blazare? Resemnare? Indiferenţă? Evident că această lipsă de reacţie le dă guvernanţilor sentimentul impunităţii, ceea ce nu anulează însă teama că s-ar putea confrunta cu mişcări de protest.

opinii

Amfiteatrul Emil Brumaru la Colegiul Naţional

George PLEȘU

Amfiteatrul Emil Brumaru la Colegiul Naţional

Ar fi păcat ca cel mai iubit poet specializat în îngeri, întâmplător absolvent al liceului, să nu fie omagiat în spaţiul care marchează atât de multe momente importante din viaţa fiecărui adolescent care are privilegiul de a-i trece pragul. Măcar pentru următorii 75 de ani.

Iată de ce a fost Mitropolitul pe scenă

pr. Constantin STURZU

Iată de ce a fost Mitropolitul pe scenă

La recenta aniversare, pe 24 ianuarie 2023, a Unirii Principatelor Române, s-au trezit (în deja „buna” tradiţie woke!) unii să pună sub semnul întrebării prezenţa Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei pe scena din Piaţa Unirii, la momentul discursurilor festive. Motivul? „Biserica Ortodoxă s-a opus Unirii Principatelor”. 

În contra direcției noii legi a învățământului

Lucia-Gabriela MUNTEANU

În contra direcției noii legi a învățământului

Actuala variantă a proiectului de lege a învățământului prevede desființarea specializării învățătoare/ învățător din statutul de funcționare a liceelor și colegiilor pedagogice, școli din domeniul vocațional. Am afirmat argumentat în repetate rânduri, în spațiul public, ca profesoară de patru decenii la Școala Normală „Vasile Lupuˮ din Iași, că ar fi o greșeală, o nedreptate, o discriminare în raport cu celelalte tipuri de licee vocaționale, o lipsă de viziune în politica educațională, o intervenție brutală și lipsită de beneficii în continuarea unei tradiții educaționale vii și nu moarte, tradiția normalistă, în stare să slujească cea mai stringentă modernitate.

pulspulspuls

Săriţi, oameni buni: nea Măricel i-a şterpelit lui dom’ Costel marfa electorală de sub nas!

Săriţi, oameni buni: nea Măricel i-a şterpelit lui dom’ Costel marfa electorală de sub nas!

Chiar aşa s-a întâmplat, dragi telespectatori: nea Măricel, şeful de la partidoiul ieşean, a profitat se pare de faptul că menistrul Sănătăţii e pe tarlaua lui la Bucureşti şi i-a şterpelit lui dom’ Costel, şeful liberalilor ieşeni, o marfa electorală toată numai macră, bună de chiftele în campanie, chiar de sub nas!

Caricatura zilei

Pițuțurlică

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.