Eveniment inedit dedicat siguranţei rutiere pe două roţi

duminică, 08 iulie 2018, 20:00
1 MIN

Zeci de biciclisti care au participat astazi, 8 iulie 2018 la un eveniment inedit, in care accentul nu a fost pus in mod special pe pedalat, ci pe siguranta in trafic si preventie. 

Provocarea adresata biciclistilor a fost de a raspunde la un chestionar gandit de reprezentantii politiei cu privire la o serie de reguli pe care trebuie sa le respectam atunci cand mergem pe bicicleta pe drumurile publice.Toate chestionarele, indiferent de raspunsuri, au participat apoi la o tombola in care premiile au fost legate de deplasarea in siguranta pe bicicleta si vizibilitate.

Marsul sigurantei pe 2 roti face parte din campania "Fii cu ochii in 4 pe 2 roti" care isi propune constientizarea biciclistilor cu privire la regulile de circulatie, importanta unei echipari corespunzatoare atat a biciclietei, cat si a biciclistului, precum si respectarea unei conduite potrivite in trafic – toate menite sa sporeasca siguranta deplasarii pe bicicleta. Campania este organizata de Asociaţia Naţională pentru Sprijinirea Victimelor şi Prevenirea Accidentelor Rutiere si Asociatia Probikeaddiction, in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Judetean Iasi.

SURSA: Probikeaddiction

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii