anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Eveniment științific de prestigiu la Arcadia – tehnici noi de diagnostic pentru afecțiunile sistemului digestiv (P)

GALERIE
Conferinta Gastro Arcadia (65)
 • Conferinta Gastro Arcadia (65)
- +

Dincolo de activitatea medicală de zi cu zi, cu rezultatele apreciate de pacienți și de comunitatea medicală, Arcadia devine un pol important de dezvoltare prin accentuarea transferului de expertiză profesională, implementarea inovațiilor științifice și facilitarea comunicării profesionale.

Centrul de Gastroenterologie Arcadia este cel mai mare centru privat de acest fel din regiunea Nord-Est. Pacienți din toată țara aleg acest centru datorită echipei de specialiști, a mijloacelor moderne de diagnostic și tratament și a condițiilor de siguranță oferite. Totodată, sistemul integrat de servicii medicale Arcadia, permite o abordare complexă a fiecărui caz: de la diagnostic la tratament și recuperare.

Dr. Sorin Nistor, Director medical Arcadia: „Medicina înseamnă pasiune, dedicare și învățare. Comunitatea științifică evoluează în acord cu dezvoltarea tehnologiei, iar sănătatea pacientului este, mereu, pe primul plan. Astfel, la Arcadia, creăm, în același timp, un sistem performant de sănătate și o comunitate științifică de valoare.”

Endoscopic Ultrasound Workshop a fost primul dintr-o serie de evenimente științifice organizate de Arcadia și Boston Scientific, în sprijinul comunității medicale naționale. În perioada 2-3 octombrie 2020, medici gastroenterologi din Arcadia, dar și din alte spitale private sau publice din România au participat la o serie de proceduri pe pacienți selectați și la analize detaliate de caz.

Invitatul special al evenimentului a fost Prof. Dr. Andrada Seicean, UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, medic primar de gastroenterologie și medicină internă, șeful  secției Gastroenterologie I de la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie din Cluj-Napoca, cu o activitate clinică medicală și în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică (gastroscopii, colonoscopii,polipectomii, dilatări, protezări endoscopice) de peste 20 de ani.

Prof. Dr. Andrada Seicean are o vastă experiență în ecoendoscopia digestivă, procedură pe care adezvoltat-o la Cluj-Napoca pe parcursul a 15 ani, timp în care a realizat peste 7 000 de examinări ecoendoscopice (cea mai mare experiență din România), în domeniul patologiei pancreatice, biliare și a evaluării tumorilor tubului digestiv.

Cu o bogată activitate științifică, Prof. Dr. Andrada Seicean este membru în Comitetul de elaborare a ghidurilor în endoscopie digestivă al European Society of Gastrointestinal Endoscopy.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.