Eveniment științific de prestigiu la Arcadia – tehnici noi de diagnostic pentru afecțiunile sistemului digestiv (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment științific de prestigiu la Arcadia – tehnici noi de diagnostic pentru afecțiunile sistemului digestiv (P)

GALERIE
Conferinta Gastro Arcadia (65)
  • Conferinta Gastro Arcadia (65)
- +

Dincolo de activitatea medicală de zi cu zi, cu rezultatele apreciate de pacienți și de comunitatea medicală, Arcadia devine un pol important de dezvoltare prin accentuarea transferului de expertiză profesională, implementarea inovațiilor științifice și facilitarea comunicării profesionale.

Centrul de Gastroenterologie Arcadia este cel mai mare centru privat de acest fel din regiunea Nord-Est. Pacienți din toată țara aleg acest centru datorită echipei de specialiști, a mijloacelor moderne de diagnostic și tratament și a condițiilor de siguranță oferite. Totodată, sistemul integrat de servicii medicale Arcadia, permite o abordare complexă a fiecărui caz: de la diagnostic la tratament și recuperare.

Dr. Sorin Nistor, Director medical Arcadia: „Medicina înseamnă pasiune, dedicare și învățare. Comunitatea științifică evoluează în acord cu dezvoltarea tehnologiei, iar sănătatea pacientului este, mereu, pe primul plan. Astfel, la Arcadia, creăm, în același timp, un sistem performant de sănătate și o comunitate științifică de valoare.”

Endoscopic Ultrasound Workshop a fost primul dintr-o serie de evenimente științifice organizate de Arcadia și Boston Scientific, în sprijinul comunității medicale naționale. În perioada 2-3 octombrie 2020, medici gastroenterologi din Arcadia, dar și din alte spitale private sau publice din România au participat la o serie de proceduri pe pacienți selectați și la analize detaliate de caz.

Invitatul special al evenimentului a fost Prof. Dr. Andrada Seicean, UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, medic primar de gastroenterologie și medicină internă, șeful  secției Gastroenterologie I de la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie din Cluj-Napoca, cu o activitate clinică medicală și în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică (gastroscopii, colonoscopii,polipectomii, dilatări, protezări endoscopice) de peste 20 de ani.

Prof. Dr. Andrada Seicean are o vastă experiență în ecoendoscopia digestivă, procedură pe care adezvoltat-o la Cluj-Napoca pe parcursul a 15 ani, timp în care a realizat peste 7 000 de examinări ecoendoscopice (cea mai mare experiență din România), în domeniul patologiei pancreatice, biliare și a evaluării tumorilor tubului digestiv.

Cu o bogată activitate științifică, Prof. Dr. Andrada Seicean este membru în Comitetul de elaborare a ghidurilor în endoscopie digestivă al European Society of Gastrointestinal Endoscopy.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce s-a scumpit masiv energia?

Alexandru LĂZESCU

De ce s-a scumpit masiv energia?

Între factorii cei mai importanţi sunt politicile „Green Deal” ale UE, decizii care din raţiuni ideologice, au promovat abordări nerealiste care ignoră realitatea de pe teren.

Filmuletul zilei

opinii

Un punct de vedere cu desăvârşire orb

Nichita DANILOV

Un punct de vedere cu desăvârşire orb

Unele edificii sunt înălţate numai din scaune. În faţa scaunelor se întind nesfârşite alei, străjuite de statui ascunse printre arbori. În centrul oraşului sunt mai multe fântâni arteziene, din care nu ţâşneşte însă apa, ci timp. Oraşul a fost ridicat în plin deşert. Ţâşneşte în schimb nisip şi din când în când, spre seară, sânge în şuvoaie. Singurul locuitor al oraşului este în acelaşi timp rege, judecător, călău, victimă şi mulţime. În oraşul cu un singur locuitor „timpul are o singură secundă” şi „de fiecare acoperiş atârnă câte un deget murdar”.

Septembrie indiano-amnăşan

Michael ASTNER

Septembrie indiano-amnăşan

Păzind cazanul în liniştea amiezii, auzi din când în când căzând câte o nucă ori pe stradă trecând - urcând, coborând - o maşină.

Macro-buzunăreala „liberalizată”

Nicolae CREŢU

Macro-buzunăreala „liberalizată”

Din toate câte bântuie acum în ale noastre media, din România, nu serialul rivalităţii Cîţu vs. Orban pentru şefia PNL, nici „bâlciul” şi pantomima „moţiunilor” de ce (n)zură şi criza guvernării, nu ele sunt cele care îi îngrijorează pe cei mai mulţi oameni ai ţării, încă trăitori între hotarele ei. Şi nici cifrele în creştere ale „valului” Covid-Delta, nici măcar ele, nu îngrijorează, ba chiar să sperie de-a dreptul, atât cât o fac ştirile şi aşteptările privind facturile la electricitate şi gaz sau eliminarea subvenţiei pentru încălzire, tot perspective „luminoase”, cum se vede.

pulspulspuls

O mare dilemă a Iaşului înaintea congresului liberal: Orban, Cîţu sau coviduţu’?

O mare dilemă a Iaşului înaintea congresului liberal: Orban, Cîţu sau coviduţu’?

Apropo de congresul liberal cu alegeri de lider care bate la uşă, ce va fi de azi egzact într-o săptămână, cică printre unii liberalii mai vechi se vorbeşte că jocurile ar fi deja făcute, iar Cîţu ar avea deja cam două treimi din voturi de partea lui.

Caricatura zilei

Iohannis și Golful

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.