anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Eveniment tech virtual cu speakeri internaționali: Innovative TechTalks (P)

GALERIE
maxcode_Innovative_TechTalks
  • maxcode_Innovative_TechTalks
- +

Innovative TechTalks 2021 se va desfășura în spațiul virtual între 25 și 27 noiembrie, cu access liber tuturor pasionaților de tehnologie și software.

Maxcode, o companie de servicii IT din Iași și Olanda, va organiza în noiembrie a 4a ediție de Innovative TechTalks, un eveniment virtual deschis tuturor pasionaților de software din Iași, precum și din restul României și Europei.

Edițiile trecute de Innovative TechTalks au reunit participantii cu speakeri renumiți internaționali precum Jon Skeet, Roy Osherove, Paula Januszkiewicz, Chris Holland, Mark Rendle, Steve Smith, Jimmy Bogard, Dylan Beattie și mulți alții.

Anul acesta evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 zile, timp în care participanții vor avea ocazia să asculte prezentările a 6 speakeri internaționali de renume: Chander Dhall, Laura Bell, Hackle Wayne, Dennis Doomen, Corniel Nobel și Victor Rentea.

Evenimentele tech organizate la nivel local sunt importante pentru dezvoltarea profesională a angajaților din IT, oferindu-le o platformă pentru a descoperi atât noțiuni noi, cât și comunitatea de ingineri de software din regiune. În același timp, aceste evenimente reușesc să pună Iași-ul pe harta orașelor din România care pot oferi servicii IT de calitate, și cariere de success în domeniu.

Prezența la eveniment poate fi confirmată pe site-ul official al evenimentului.

Maxcode este o companie de servicii IT din Iași și Olanda ce este prezentă pe piața din Iași din 2005, timp în care și-a clădit o istorie în cadrul comunității, participând la (și organizând) evenimente, sprijinind studenți sau pasionați de IT la început de drum prin organizarea de internship-uri, și încurajând dezvoltarea personală a tuturor profesioniștilor din domeniu, din Maxcode și nu numai. Puteți afla mai multe despre Maxcode și locurile de muncă oferite de ei vizitând pagina lor de cariere sau printr-un email la jobs@maxcode.net.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.