anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 27.11.2022

Comunicat de Presă

Evenimente și bilanț aniversar @TWINKLE STAR: 12 ani de pozitivitate, încredere, devotament (P)

GALERIE
Twinkle-Star-Gold-prepfoto Ruxandra Rata-Bucevschi
 • Twinkle-Star-Gold-prep
 • foto Ruxandra Rata-Bucevschi
- +

Twinkle Star, mai mult decât un centru lingvistic – o comunitate în creștere: interesul pentru studiul limbilor străine (inclusiv testarea cunoștințelor) a crescut cu 30% față de anul trecut.
Cel mai mare centru de pregătire lingvistică din România împlinește 12 ani de activitate pe 8 octombrie, prilej pentru un bilanț privind rezultatele înregistrate și organizarea unor evenimente aniversare dedicate comunității. 

Rezultatele excepționale ale centrului includ punctaje peste media mondială obținute de cursanții pregătiți de Twinkle Star la examenele Cambridge, cât și un număr în creștere cu 30% față de anul trecut a celor interesați de studiul limbii engleze sau al limbii germane. Centrul Twinkle Star a fost desemnat în acest an „Cel mai Bun Centru de Pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de către Cambridge Assessment English, Departamentul de Examene al Universității Cambridge din Marea Britanie. 
 
Indicatorii de performanță ai Twinkle Star includ 4.500 de cursanți care urmează anual cursuri în cele 3 centre din Iași, Botoșani, Neamț și 1.243 de cursanți care au obținut în acest an punctaje la examenele Cambridge peste media mondială, cu un avans de minim 3,2% procente.
 
 
 

Twinkle Star Exam Centre are fixate în calendar pentru perioada următoare 50 de sesiuni de examene Cambridge ce includ toate nivelurile de studiu, programate începând cu 30.10.2020 și până pe 24.07.2021, acestea fiind organizate în Iași, Neamț, Botoșani, Suceava, Galați și Pitești dar și în alte orașe din țară, în funcție de solicitările primite din partea școlilor colaboratoare din țară, pentru care centrul organizează examene “on demand” în unitățile școlare sau în locații stabilite de comun acord cu acestea. Înscrieri examene Cambridge: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri.
 
“Conceptul Twinkle Star se adresează părinților care prioritizează investiția în educația copiilor și înțeleg că menirea lor de bază este de a oferi acestora oportunități astfel încât startul în accesiunea copiilor să fie asigurat. Părinții vin la noi pentru a își sprijini copiii și pentru a le oferi acces către o nouă lume unde limba engleză joacă atât  rol de comunicare cât și de valorizare a abilităților individuale.
Trainerii noștri au adaptat pentru online întreaga programă Cambridge, inclusiv testele și quiz-urile, pentru a oferi o interacțiune autentică cursanților prin săli virtuale de lucru în echipă, completarea task-urilor în timp real, cu feedback imediat în cadrul cursurilor live“, a declarat Ruxandra Rață – Bucevschi, fondator și manager general Twinkle Star.
 
Evenimente aniversare Twinkle Star:
 
Webinar aniversar TWINKLE STAR organizat cu sprijinul Cambridge Assessment English
 
„FII PĂRINTE CAMBRIDGE!”: webinar online pe 8 octombrie, ora 17.00, pentru părinți și copiii care se pregătesc pentru examenele Cambridge. Locuri limitate! Evenimentul este organizat cu sprijinul echipei Cambridge Assessment English, departamentul de examene al Universității Cambridge din Marea Britanie, care va prezenta informații despre recunoașterea și structura tuturor examenelor Cambridge.
Speakeri: Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge English Language Assessment și Ruxandra-Rață Bucevschi, fondator și manager general Twinkle Star Exam Centre
 
 
Am lansat campania #proudcambridgeenglishexamgraduate
 
Sărbătorim rezultatele centrului de examinare Twinkle Star Exam Centre: peste 1.800 de candidați au susținut în acest an un examen Cambridge în cele trei centre ale Twinkle Star din Iași, Botoșani și Neamț și sunt invitați să utilizeze cu mândrie pe conturile personale de pe rețelele de socializare rama aniversară pe care am lansat-o: bit.ly/profilepictureproudcambridgeexamgraduate.
 
Giveaway aniversar dedicat publicului larg – pe 30 octombrie oferim 12 premii prin tragere la sorți: 6 cursuri intensive de pregătire pentru un examen Cambridge (12h / curs) și 6 goody bags cu materiale personalizate și resurse în limba engleză. Detalii despre concurs sunt disponibile pe pagina noastră facebook.com/page.twinkle.star sau instagram.com/twinklestar.ro/.
 
Cursuri interactive de engleză după programa Cambridge
 
Cursurile de engleză Twinkle Star sunt structurate pe nivele iar costurile încep de la 90 de lei până la 180 de lei pe lună, acestea fiind dedicate atât celor care doresc să asimileze cunoștințe generale de limba engleză cât și celor care au ca obiectiv obținerea unui certificat Cambridge, cu următoarele posibilități de echivalare:
 Young Learners of English (YLE) Pre - A1 Starters / A1 Movers / A2 Flyers – (min.) A1 Movers - poate echivala examenul național de trecere în clasa a V-a profil intensiv engleză; 
 A2 Key (KET) - echivalare proba de limbă pentru admitere liceu profil bilingv; 
 B1 Preliminary (PET) - echivalează examenul național de Bacalaureat la proba de limba străină; 
 B2 First (FCE) - avantaj la facultățile din străinătate și din țară, necesar la înscriere la Facultatea de Medicină și la doctorat, avantaj pentru burse, programe formare profesională, angajare; 
 C1 Advanced (CAE) – avantaj major în portofoliul personal, la admiterea în universități din străinătate și la angajarea în corporații;  
 C2 Proficiency (CPE) – deținătorul acestui certificat are abilități impecabile de comunicare în limba engleză, asemeni unui vorbitor nativ educat, și implicit poate folosi limba în orice mediu, fie că este vorba de studii sau profesie.
Abonamentele pentru anul școlar 2020 – 2021 includ 32 de ședințe iar Twinkle Star pune la dispoziția cursanților mai multe variante de orar, având în vedere că avem peste 350 de grupe de studiu constituite pentru limba engleză și limba germană.
 
Profesorii experimentați pun accentul pe jocuri, interactivitate, dezvoltare personală, creativitate, creșterea stimei de sine a copiilor, folosirea diferitelor tipuri de artă, dialog și feedback constructiv și utilizează și metoda “blended learning”, care oferă mai multă autonomie copiilor, însoțită de componenta “gamification” care stimulează în mod real competiția. Atmosfera de învățare este sigură, relaxată, entuziastă, iar activitățile sunt adaptate nevoilor vârstei fiecărei grupe de cursanți. 
 
Cei care doresc să studieze alături de Twinkle Star se pot înscrie accesând https://twinklestar.ro/inscriere-an-scolar.
 
Peste 3.600 de persoane au beneficiat de ateliere și activități gratuite oferite în acest an
 
În perioada 2019 -2020 Twinkle Star a organizat gratuit ateliere, lecții demonstrative, testări și diferite activități în limba engleză și germană dedicate întregii comunități, la care au participat peste 3.600 de beneficiari. Dintre aceștia, 689 de profesori din regiunea Moldovei au beneficiat de instruire gratuită și sprijin din partea Twinkle Star pentru a face față provocării de a desfășura și adapta predarea mediului online, în cadrul webinarilor susținute de traineri certificați, cu temele: “Introduction to Online Teaching”; „Online platforms for remote English Classes”; „Time-saving resources for Teaching English Online”; „Using Cambridge resources for Online Classes”.
 
De atelierele de limba engleză organizate în timpul pandemiei au beneficiat gratuit un număr de 100 de copii ai cadrelor medicale aflate la datorie în regim de permanență. 
 
“Mulți se întreabă de ce oferim atât de multe oportunități gratuite copiilor. Le răspundem simplu – pentru că, încă de la începuturile noastre, conceptul Twinkle Star are în prim-plan misiunea de a oferi șanse egale tuturor copiilor. Noi le oferim acces copiilor către o nouă lume, unde limba engleză joacă atât rol de comunicare, cât și de valorizare a abilităților individuale. Este dovedit științific că joaca structurată și interactivitatea crescută a cursurilor sunt modalități de a crește performanțele de învățare. Astfel, oferim copiilor acces la o experiență de învățare la standarde internaționale, așa cum are, de exemplu, un copil din Cambridge, Marea Britanie. Pe lângă cunoștințele lingvistice, noi punem accentul pe faptul ca orice copil care devine cursant Twinkle Star sau participă la activitățile noastre gratuite să dobândească încredere, autonomie, să învețe să-și gestioneze emoțiile și timpul de lucru. Experiența activităților pe care le oferim contribuie la autodepășire și are un impact vizibil asupra rezultatului obținut ulterior la examenele Cambridge”, a adăugat Ruxandra Rață – Bucevschi, fondator și manager general Twinkle Star Exam Centre.
 
La Twinkle Star copiii au ocazia să interacționeze online cu colegi din întreaga țară, să lucreze în echipe – prin acele „breakout rooms” virtuale unde simulăm condițiile unui examen Cambridge - au parte de o pregătire specifică, după  programa Cambridge. Mai mult, cursanții Twinkle Star beneficiază de garanția rezultatului la examene, stabilită prin contract. Twinkle Star se numără printre puținele centre din țară care organizează suplimentar simulări online ale examenelor (includ 12 h de pregătire intensivă pentru examen, pentru maximizarea rezultatelor).
 
Din anul 2008 până în 2020, un număr de 8.090 de candidați au obținut un certificat Cambridge cu susținerea Twinkle Star. În anul școlar 2019-2020 am organizat 26 de sesiuni de examene, cu 8 – 120 candidați/sesiune, acestea au totalizat un număr de 1.889 de candidați. Cea mai mare pondere este dată de examenele YLE – Young Learners of English: Pre-A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, cu 39,70%, pe locul 2 în clasamentul celor mai populare examene printre cursanți situându-se examenele A2 Key for Schools (KET) cu 19,4%, urmate îndeaproape de examenele B1 Preliminary (PET), cu un procentaj de 19,3%.
 
 

În ultima vreme am putut observa o creștere a numărului celor interesați de cursuri și examene Cambridge. Spre exemplu, din anul 2017 și până în prezent, am avut 3.603 de participanți la testările gratuite de nivel. S-a înregistrat o creștere de 30% a numărului de testări efectuate în aceeași perioadă a anul trecut, cu 1.761 de copii și adulți testați în acest an față de 1.386 care au participat la testări în anul precedent. Un număr de 381 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani au participat la cursurile de vară în cadrul “Școlii de Vară online”, un indicator de performanță având în vedere desfășurarea acestora în plină pandemie. 

“În contextul în care fiecare zi necesită o nouă abordare și avem noi provocări la care facem față, pe termen lung îmi doresc dezvoltarea departamentului de examene. Pentru următorii 2 ani mi-am propus să învățăm copiii, adolescenții și adulții limba engleză și germană, depășind mentalități și supoziții conform cărora ședințele la sediu ar fi mai utile decât cele online. Noi lucrăm deja la un nivel la care cursanții noștri au acceptat deja tehnologia în viața lor și o utilizează constant la cursuri în beneficiul învățării. 
Rezultatele unui copil care s-a adaptat la mediul online sunt mai bune chiar la examene. Experiența lucrului într-o clasă virtuală este mai antrenantă decât la aceea de la clasă, toți copiii sunt angajați simultan în activități care îi solicită, răspund în timp real la quiz-uri, lucrează în echipe în săli virtuale. Fiecare minut al ședinței este utilizat la maxim pentru a face achiziții în limba engleză, pentru a căpăta abilități necesare atât la examene cât și în viața reală, fluență și acuratețe în exprimare. Pentru următorii 10 ani consider că este o prioritate să lucrăm cu persoane care aderă la aceleași valori cu ale noastre, care își doresc să se pregătească și să învețe după standarde internaționale. Luăm mereu pulsul internațional și încercăm să devenim mai buni deoarece nu există limită. Le mulțumim cursanților pentru faptul că au ales să continue alături de noi și ne bucurăm că avem părinți care văd dincolo de această situație trecătoare, ne-am unit forțele cu aceștia pentru a continua dezvoltarea lingvistică a copiilor”
, a adăugat Ruxandra Rață-Bucevschi. 

Despre noi:

Twinkle Star, o poveste de suflet a unui profesor care și-a clădit obiectivele pe baza încrederii părinților și a demonstrat că poate face minuni cu copiii dacă le transferă lor acea încredere

Ruxandra Rață-Bucevschi a fondat Twinkle Star în urmă cu 12 ani, fiind ghidată de încrederea părinților și a copiilor cu care lucrase până atunci. Ruxandra deține un record personal: este primul și singurul profesor de limba engleză din România care a pregătit copii preșcolari pentru examenele Cambridge – Starters. În fiecare an, echipa s-a mărit iar copiii au crescut odată cu centrul și au obținut rezultate de excepție. În 2016, traiectul ascendent a adus Twinkle Star în etapa de a deveni Centru Cambridge de Examinare - sunt doar 9 centre în România și 2.800 în toată lumea. Acest statut permite îndrumarea și altor profesori din afara centrului în organizarea și pregătirea elevilor din școli pentru certificările internaționale Cambridge, astfel încât, chiar și cu impedimentele pandemiei, examenele au fost adaptate pentru a fi susținute în condiții de maximă siguranță. 

Twinkle Star este cel mai mare centru de pregătire pentru Examene Cambridge din România. Centrul are o experiență de 11 ani în pregătirea candidaților, fiind acreditat și premiat „Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de către Cambridge Assessment English ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie. Pe lângă cursurile de pregătire, centrul Twinkle Star este unul dintre cele 9 centre din România autorizate să susțină și examene Cambridge. De asemenea, suntem primul centru acreditat din România pentru formarea profesorilor de limbă engleză care doresc să obțină CELT-P și CELT-S (Certificate in English Language Teaching Primary & Secondary).

Ne găsiți pe:

facebook.com/page.twinkle.star

instagram.com/twinklestar.ro

www.linkedin.com/company/twinkle-star-cambridge-exam-centre

www.tiktok.com/@twinklestariasi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Globalizare în alb şi negru

Nicolae GRECU

Globalizare în alb şi negru

Unele fenomene de la Cupa Mondială care se desfăşoară acum în Qatar sunt puse, mai mult sau mai puţin justificat, pe seama acestui concept al contemporaneităţii.

opinii

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Eugen MUNTEANU

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Coborât din sferele rarefiate ale preocupărilor sale de cercetător erudit al dialectelor limbii latine și al formării limbii române literare, tânărul aspirant la gloria științifică, dar și doritor să‑și asigure un cămin și o familie începe un asiduu asalt sentimental.

Pentru un pumn de voturi

Radu POPESCU

Pentru un pumn de voturi

La nouă luni de la declanșare, războiul din Ucraina produce în continuare răni și în Republica Moldova, o țară pomenită în fața unor crize umanitare, energetice și economice fără precedent.

Literarh

arh. Ionel OANCEA

Literarh

Tema MUST-ului de arhitectură din anul acesta s-a născut din ispitirile creatorului de spaţii artistico-funcţionale venite din lumea celorlalte arte. În acest continuum al expresivităţii estetice, literatura poate fi în conexiune cu arhitectura până în pragul dincolo de care cuvântul inventat pentru titlu, „literarh” începe să aibă substanţă? Răspund din capul locului, da. Inspirat de răspunsul acesta ferm, uşor demonstrabil, poate nu este lipsit de logică să găsim în limba arhitecţilor poeţi şi prozatori un echivalent inspirat pentru englezescul MUST.

pulspulspuls

Hopaa: premarele Mihăiţă spălat pe la subsuori cu sondajul. Cineva scoate capul afară şi dă ordine

Hopaa: premarele Mihăiţă spălat pe la subsuori cu sondajul. Cineva scoate capul afară şi dă ordine

LATER EDIT.  Cu o promptitudine care anunţă vremuri bune în comunicare, domnul premare ne-a anunţat că intervenţia de pe platforma PNL nu-i aparţine, ba, chiar mai mult, el nu ar avea nici măcar access la platforma respectivă. Touché, monsieur! Rugăm, prin urmare, curioşii să citescă pulsul nostru în cheia că există o persoană destul de puternică la liberali, cu acces deplin la butoane, care-I ia la per tu şI alte celea pe cei mai înalţI lideri, dar care stă prost cu gramatica. Ceea ce n-ar fi o noutate.   Iacătă, stimaţi telespectatori, cum megasondajul acela ultraincredibil al liberalilor, care-l scotea pe Mihai Chirica premare în 2024 încă dinainte de alegeri, cu 50% şi peste, i-a dat edilului şef apă la moară, stuchit la furcă, cum se mai spune, başca tupeu politic, şi după numai câteva zile omul scoate deja capul la interval ca să facă ordine în partid. 

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.