EXCLUSIV: Directoarea de la Școala Mihai Codreanu şi-a dat demisia. Scandal uriaş în jurul unui învăţător
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

EXCLUSIV: Directoarea de la Școala Mihai Codreanu şi-a dat demisia. Scandal uriaş în jurul unui învăţător

GALERIE
Mihai Codreanu Iasi1
  • Mihai Codreanu Iasi1
- +

Daniela Nechifor, directoarea de la Școala Gimnazială Mihai Codreanu din Iași, și-a dat demisia, înainte ca auditul managerial demarat de ISJ Iași să fie finalizat.

Aceasta pleacă din funcție pe fondul scandalului învățătorului Constantin Serban și rămâne pe funcția de cadru didactic în școală. Ea nu a răspuns la apelurile şi mesajele reporterilor de la “Ziarul de Iaşi”.

A fost numit un director interimar. Iată ce au transmis reprezentanții ISJ Iași:

"Având în vedere informațiile primite în cursul zilei de astăzi de la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu”, Iași, precizăm că domnul profesor pentru învățământul primar, Constantin Șerban, și-a înaintat demisia către directorul unității de învățământ. Consiliul de Administrație al școlii a luat act de această hotărâre și a fost emisă decizia de desfacere a contractului de muncă.

De asemenea, astăzi, directorul Școlii Gimnaziale „Mihai Codreanu” și-a înaintat demisia către Inspectoratul Școlar Județean Iași.

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație, Inspectorul Școlar General a numit în funcția de director, prin detașare până la sfârșitul anului școlar, cu avizul membrilor Consiliului de Administrație, un alt profesor titular al școlii care îndeplinește toate condițiile specifice, fiind profesor cu gradul didactic I, membru CNEME și având o experiență managerială importantă, deoarece a mai îndeplinit funcția de director la aceeași unitate de învățământ".

Cititi si: Învăţătorul de la scoala "Mihai Codreanu" care-si umilea elevii şi-a dat demisia

Cititi si: Ministrul Educaţiei dă de pământ cu colegul său liberal, învăţător la Iaşi, care umilea copiii

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.