EXCLUSIV PERCHEZIŢII LA UMF IAŞI. Au fost ridicate acte de la contabilitate (FOTO)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

EXCLUSIV PERCHEZIŢII LA UMF IAŞI. Au fost ridicate acte de la contabilitate (FOTO)

GALERIE
mascati la umfperchezitii umf iasiperchezitii umf iasi (1)perchezitii umf iasi (2)perchezitii umf iasi (3)perchezitii umf iasi (4)perchezitii umf iasi (5)perchezitii umf iasi (6)perchezitii umf iasi (7)perchezitii umf iasi (8)perchezitii umf iasi (9)perchezitii umf iasi (10)perchezitii umf iasi (11)
 • mascati la umf
 • perchezitii umf iasi
 • perchezitii umf iasi (1)
 • perchezitii umf iasi (2)
 • perchezitii umf iasi (3)
 • perchezitii umf iasi (4)
 • perchezitii umf iasi (5)
 • perchezitii umf iasi (6)
 • perchezitii umf iasi (7)
 • perchezitii umf iasi (8)
 • perchezitii umf iasi (9)
 • perchezitii umf iasi (10)
 • perchezitii umf iasi (11)
- +

Procurorii au efectuat astăzi percheziţii la UMF Iaşi.

ORA 16:15

La UMF au fost făcute în total 9 percheziţii.

ORA 14:15

Procurorii cauta actele prin care Senatul UMF a luat act de decizia ANI de incompatibilitate a rectorului prof. Vasile Astarastoaie, precum si reactia institutionala a acestui for de conducere.

"Este vorba de un dosar de abuz în serviciu privind nepunerea în practică a unei hotărâri judecătoreşti dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în iulie 2014 prin care rectorul Vasile Astărăstoae a fost găsit în conflict de interese. Dosarul vizează refuzul Senatului de a pune în aplicare decizia judecătorească", au precizat procurorii DNA.

Aceştia au mai adăugat că nu s-a pus sub învinuire ncio persoană şi că se cercetează fapta.

Potrivit deciziei de anul trecut, Vasile Astărăsoae ar fi trebuit să renunţe la funcţia de rector.

În urmă cu o săptămână, Vasile Astărăstoae şi-a dat demisia din funcţia de conducere.

ORA 14:02

De la contabilitate au fost ridicate mai multe documente.

Nu s-a precizat oficial care a fost motivul prezenţei procurorilor la Universitatea de Medicină. Se pare că este vorba de un dosar de abuz în serviciu.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.