(EXCLUSIV) SEXGATE în PNL: poze sexy cu o membră au ajuns la șefii partidului înainte de campanie. Cazul a ajuns la Poliție
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

(EXCLUSIV) SEXGATE în PNL: poze sexy cu o membră au ajuns la șefii partidului înainte de campanie. Cazul a ajuns la Poliție

GALERIE
PNL Targu Frumos
  • PNL Targu Frumos
- +

Scandal inedit în filiala PNL din judeţul Iaşi. Mai mulţi lideri din partid au fost audiaţi de Poliţie într-un scandal sexual în care a fost implicată o colegă de-a lor, în ultima campanie electorală în care au fost implicaţi. Femeia, om de afaceri, a fost la un pas să obţină o funcţie de conducere în partid, dar şi un loc pe listele de consilieri locali, însă şefii ei au refuzat-o în final, după ce au primit, în conversaţii private pe Facebook, fotografii cu ea în ipostaze sexi. Expeditorul pozelor a anunţat că vor urma şi altele dacă femeia nu este „scoasă din cărţi“. Expeditorul ar fi fostul soţ al femeii de afaceri, de care aceasta spune că a divorţat.

Un scandal cu tentă sexuală mocneşte de câteva luni într-una dintre cele mai mari organizaţii din PNL Iaşi: cea de la Târgu Frumos. O tânără politiciană din acest oraş, patroana unui local, a rămas fără funcţia de consilier orăşenesc după ce colegii ei din organizaţie au primit, de la o persoană neidentificată încă, fo­to­grafii cu ea în lenjerie intimă. Afa­cerista s-a adresat justiţiei pentru a-i trage la răspundere pe cei care i-au încălcat viaţa privată, cazul fiind investigat în mare secret, la Iaşi, de procurori şi poliţişti. „Ziarul de Iaşi“ a aflat detalii incendiare despre acest caz cu tentă de alcov. 

Cum a început totul 

Potrivit unor surse din mediul politic şi juridic, fotografiile ce o înfăţişează pe M.M.M. în ipostaze sexi au ajuns la mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Târgu Frumos înainte de campania electorală de anul trecut. Femeia urma a fi plasată pe un loc eligibil pentru a deveni consilier local, fiind însă retrasă de şefii or­ganizaţiei după izbucnirea acestui scandal. Afacerista consideră că fotografiile ar fi fost trimise de către fostul ei soţ, de care s-a despărţit după un episod inedit. „Am descoperit la începutul anului 2014 faptul că soţul meu, M.D.E., a comis în repetate rânduri acte de adulter cu prostituate şi a practicat inclusiv sex în grup în Norvegia“, a precizat M.M.M. Cei doi soţi s-au despărţit cu scandal, intentându-şi reciproc procese referitoare la divorţ sau programul de vizitare a celor doi copii. Într-o plângere adresată judecătorilor, M.M.M spune că fostul ei soţ ar avea obiceiul de a-şi crea mai multe conturi pe site-urile de so­cializare, unul dintre acestea, cu nume fictiv, fiind „Costel Agafiţei“. De pe acest cont, începând cu martie 2016, spune tânăra politiciană, fostul ei soţ ar fi trimis mai multor persoane fotografii în care apărea îmbrăcată sumar, alături de mesajul: „Este o cameră de hot. Aco­lo îşi face de cap. Mai sunt poze. Aces­tea două sunt soft pe lângă celelalte“. Politiciana de la Târgu Frumos spune că respectivele fotografii sunt reale, dar că au fost realizate la Hotel Bellaria din Iaşi, pe 14 februarie 2014, de Ziua În­drăgostiţilor, unde a fost chiar cu fostul soţ.

Cum au circulat pozele pe la şefii PNL 

M.M.M. s-a înscris în PNL în 2015, iar în primăvara anului 2016 a fost propusă de către Biroul Permanent al PNL Târgu Frumos pentru a candida la func­ţia de consilier local de pe un loc considerat eligibil. „Urmare a fotografiilor şi mesajelor denigratoare distribuite de M.D.E. pe reţelele de socializare, ima­ginea mea a fost afectată, fiind nevoită să mă retrag din cursa electorală pentru a nu afecta imaginea partidului din care fac parte, oprindu-mi astfel ascensiunea carierei politice şi un viitor mai bun“, a mai precizat M.M.M. Surse politice au precizat „Ziarului de Iaşi“ că fotografiile au fost primite de mai mulţi membri ai PNL, printre aceştia aflân­du-se Mihăiţă Tudorel Drobotă, Ga­briel Maftei, Alexandru Ciurea, Con­stantin Mihai Huţuleac, Costel Co­lo­tin, Florin Colotin, Viorel Baciu, Ne­culai Fedot. Unii dintre aceştia au fost şi audiaţi la Poliţie în acest caz, în calitate de martor.

Liberalul Viorel Baciu, de pildă, a precizat că a primit cele două fotografii în martie 2016, prin intermediul apli­caţiei Facebook Messenger, de la un utilizator cu numele „Costel Agafiţei“. Acesta a precizat că a recunoscut-o pe M.M.M., însă că a şters mesajele primite întrucât nu a fost interesat de ele. Un alt martor audiat la Poliţie a fost inclusiv şeful PNL Târgu Frumos, Costel Flo­rea. „Am primit fotografii cu M.M., care era îmbrăcată în furou. În urma difuzării în mediul online a acestor fotografii, atât eu, cât şi ceilalţi colegi care fac parte din Biroul Permanent am hotărât să nu o mai promovăm pe lista de consilieri locali, deşi iniţial eram hotărâţi să o promovăm. Am luat această hotărâre întrucât am conside­rat că situaţia creată ar putea aduce prejudicii de imagine organizaţiei locale a PNL“, a declarat Costel Florea. O altă declaraţie este cea a lui Andrei Ciurea: „Am primit, sub formă de mesaj, fotografii cu M.M. îmbrăcată în furou (...) După o săptămână de la cele întâmplate, şeful filialei de partid m-a consultat cu privire la situaţia creată, spunându-mi că, iniţial, se gândise să o propună pe M.M. pe listele de consilieri PNL, apoi ca şefă de organi­zaţie, însă s-a răzgândit deoarece acest eveniment ar putea fi compromiţător imaginii partidului.“

Stadiul dosarului, la Parchet

Dosarul în care M.M.M. l-a acuzat pe fostul soţ de şantaj, violarea vieţii private şi hărţuire a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Mai multe acuzaţii, între care şi cele de şantaj, au fost clasate de procurorul de caz, însă ordonanţa a fost atacată de M.M.M. Celelalte acuzaţii rămân însă în cercetare. Toate probele par a-l indica pe fostul soţ al acesteia ca fiind expeditorul fotografiilor. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.