Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

(EXCLUSIV): Un avocat beat  a nenorocit doi tineri: un băiat a murit, iar o tânără este în comă

GALERIE
IMG_4173
  • IMG_4173
- +

Un tânăr din Iaşi a murit în accidentul şocant de aseară. In plus, o alta tinara se află în comă, la spital. Totul, din cauza unui avocat care nu a vrut să se întoarcă acasă, cu taxiul, de la o petrecere. Accidentul grav a avut loc în intersecţia de la Granit, pe bulevardul Socola. Doi tineri se întorceau din zona Bucium, într-un autoturism Toyota Auris, înmatriculat pe firma UPC România.

UPDATE: Răsturnare de situaţie, politiştii au precizat în cursul acestei dimineţi că şoferul decedat în cursul nopţii trecute se numeşte Lucian Vieriu. Ei au crezut iniţial că este vorba despre un alt tânăr, care conducea de regulă autoturismul respectiv, şi soţia acestuia. În autoturismul Toyota Auris, politiştii au găsit copia unui proces verbal al unei amenzi, au crezut iniţial că este tânărul care lucra pe maşina respectivă, însă agenţii de poliţie au mers acasă la acesta să se convingă şi au aflat că îi împrumutase maşina unui amic. Tânăra care era în maşina Toyota Auris se numeşte Alexandra Vilichi şi are 26 de ani. Ea este în stare gravă la spital. Şoferul care a decedat îşi sărbătorise ziua de naştere în urmă cu câteva zile, el fiind născut pe 21 martie. 

 

TEXT INITIAL: Şoferul a oprit la semafor şi aştepta schimbarea culorii semaforului. După câteva clipe de aşteptat, autoturismul în care se aflau tinerii a fost izbit violent din spate. Bancheta din spate a fost împinsă puternic în faţă, iar şoferul a fost găsit pe bancheta din spate. El a lovit cu capul geamul portierei. Prietena tânărului, a fost prinsă şi ea între fiarele contorsionate iar aseară a fost dusă în comă la spital.Tânărul a fost scos cu greu din autoturism, de către pompierii de la Descarcerare, fiind declarat decedat.

De partea cealaltă, autoturismul care i-a lovit, o Toyota Corolla, era condusă de un avocat beat. Acesta se numeşte Victor Ion Axinte (FOTO), iar lângă el se afla prietena lui, originară din Republica Moldova. După ce a izbit violent autoturismul stationat la semafor, Toyota Corolla, condusa de către avocat, a mai parcurs o distanţă de 180 de metri, a pătruns pe contrasens, şi s-a oprit într-un copac. În acelaşi timp, acul vitezometrului s-a oprit la viteza de 155 km/h. Martorii au povestit că prietena acestuia era teafără, iar lui îi curgea sânge de la cap.

“El mirosea puternic a băutură, şi ea la fel. Poliţiştii i-au pus fiola însă nu a putut să sufle, îi curgea sânge. Abia se ţinea pe picioare”, a povestit un poliţist de la Poliţia Locală, care au ajuns printre primii la faţa locului. Un prieten al avocatului Victor Ion Axinte, chiar cel la petrecerea căruia a servit alcool Axinte, a rămas şocat când a trecut prin zonă. El a povestit poliţiştilor că la petrecerea care a avut loc în Bucium, văzând cât de băut era avocatul, i-a chemat un taxi. După ce a terminat apelul la firma de taximetrie, avocatul dispăruse: acesta s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat spre casă. La spital, medicii i-au prelevat probe de sânge, iar zilele următoare sunt aşteptate rezultatele. 

CITESTE SI: (VIDEO) Accident deosebit de grav în intersecţia de la Granit. Un tanar a decedat!

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri