Exerciţiu de amploare organizat de Carrefour ERA Iaşi, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 14.05.2021

Eveniment

Exerciţiu de amploare organizat de Carrefour ERA Iaşi, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă

GALERIE
DSC_0113DSC_0036DSC_0117DSC_0118DSC_0164DSC_0182
 • DSC_0113
 • DSC_0036
 • DSC_0117
 • DSC_0118
 • DSC_0164
 • DSC_0182
- +

La Carrefour ERA Iaşi a avut loc un exerciţiu de alarmare publică şi intervenţie, în data de 23 martie 2016, începând cu ora 21:50, cu forţe şi mijloace în teren, pentru a fi evaluată pregătirea şi reacţia personalului avizat din magazin şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în cazul apariţiei unor situaţii grave.

Exerciţiul a urmărit verificarea activităţii serviciului privat intern de pompieri servanţi şi a comitetului local pentru situaţii de urgenţă pentru activităţi precum alarmarea, evacuarea populaţiei şi acordarea primului ajutor, în momentul producerii unui incendiu sau a unui accident rutier.

Carrefour ERA Iaşi anunţă că a îndeplinit cu succes toate etapele testării, în urma căreia s-a constatat că autorităţile locale şi pompierii servanţi sunt în măsură să ia cele mai bune decizii şi să limiteze efectele negative, conform Planului de intervenţie, care se impune în cazul unei situaţii de urgenţă.

Conform scenariului exerciţiului, acţiunile derulate au fost următoarele:
-    în rezerva hypermarketului a avut loc un incendiu pentru care s-a intervenit cu 3 autospeciale cu apă;
-    în magazin, pe traseul de evacuare au existat şi “victime”, care au fost evacuate, după ce li s-a acordat primul ajutor;
-    în parcare a avut loc o simulare de accident auto cu două autovehicule, s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor cu maşina de descarcerare şi două ambulanţe.

În urma simulării unei situaţii de urgenţă, Carrefour ERA Iaşi a fost declarat un “spaţiu sigur” pentru public.
Personalul avizat, în colaborare cu ISU, este pregătit şi instruit pentru organizarea, gestionarea şi executarea intervenţiei operative în momentul unei urgenţe cauzate de incendiu, care presupune evacuarea victimelor, cât şi pentru acordarea primului ajutor în accidentele rutiere.

Despre Carrefour 

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viaţa de zi cu zi. Zilnic, acesta primeşte în magazinele sale peste 10 milioane de clienţi din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse şi servicii la preţuri echitabile.
În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 107 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

Email: pr_carrefour@carrefour.com

Telefon : (+40) 206.74.00

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Toni HRIŢAC

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Când interesul privat este mare, iar responsabilitate aproape inexistentă, expertiza liberalilor urcă la cote ameţitoare. Când urgenţa publică cere însă sacrificiu, iniţiativa lor dispare. Reglementările devin sfinte. Lipsa de iniţiativă a autorităţilor în vremuri cu totul excepţionale ar intra mai degrabă la zădărnicirea combaterii bolilor decât nepurtarea măştilor.

Filmuletul zilei

opinii

„Viaţa mea e un roman”

Alexandru CĂLINESCU

„Viaţa mea e un roman”

Am expus aici o părere strict personală. Şi ca să nu existe nici o ambiguitate: nu ţin jurnal, nu-mi voi scrie memoriile, dar citesc cu plăcere şi cu interes - atunci când merită - jurnale şi memorii.

Lenin şi Ştefan cel Mare

Radu POPESCU

Lenin şi Ştefan cel Mare

Socialiştii şi medalia de AUR.

Complexul Cultural Ieşean

George PLEȘU

Complexul Cultural Ieşean

În timpul unei dezbaterii pe care am organizat-o anul trecut, intitulată „Cultura şi oraşul”, l-am întrebat pe Ştefan Teişanu, directorului Centrului Cultural Clujean, despre oportunitatea înfiinţării unei astfel de instituţii la Iaşi. Răspunsul primit a deranjat orgoliile unei părţi din publicul prezent, dar a atins un subiect sensibil, pe care rar avem curajul să-l abordăm pe plan local. Astfel, în glumă, a sugerat ca instituţia similară din Iaşi să fie numită „Complexul Cultural Ieşean”, cu referire la modul în care fosta capitală culturală a României se raportează la statutul demult pierdut.

pulspulspuls

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Iacătă, dragilor, că nu degeaba îl remarcam aicea la rubricuţă în Postul Mare pe junele conţilier USR de 26 de ani în comiţia Cozetei, la ieşirea de la negocierile cu Chirica, pe viitorul acuzat de trădare Mr. Ciorăpel! 

Caricatura zilei

Fără amendă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.