anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

Eveniment

Exerciţiu de amploare organizat de Carrefour ERA Iaşi, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă

GALERIE
DSC_0113DSC_0036DSC_0117DSC_0118DSC_0164DSC_0182
 • DSC_0113
 • DSC_0036
 • DSC_0117
 • DSC_0118
 • DSC_0164
 • DSC_0182
- +

La Carrefour ERA Iaşi a avut loc un exerciţiu de alarmare publică şi intervenţie, în data de 23 martie 2016, începând cu ora 21:50, cu forţe şi mijloace în teren, pentru a fi evaluată pregătirea şi reacţia personalului avizat din magazin şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în cazul apariţiei unor situaţii grave.

Exerciţiul a urmărit verificarea activităţii serviciului privat intern de pompieri servanţi şi a comitetului local pentru situaţii de urgenţă pentru activităţi precum alarmarea, evacuarea populaţiei şi acordarea primului ajutor, în momentul producerii unui incendiu sau a unui accident rutier.

Carrefour ERA Iaşi anunţă că a îndeplinit cu succes toate etapele testării, în urma căreia s-a constatat că autorităţile locale şi pompierii servanţi sunt în măsură să ia cele mai bune decizii şi să limiteze efectele negative, conform Planului de intervenţie, care se impune în cazul unei situaţii de urgenţă.

Conform scenariului exerciţiului, acţiunile derulate au fost următoarele:
-    în rezerva hypermarketului a avut loc un incendiu pentru care s-a intervenit cu 3 autospeciale cu apă;
-    în magazin, pe traseul de evacuare au existat şi “victime”, care au fost evacuate, după ce li s-a acordat primul ajutor;
-    în parcare a avut loc o simulare de accident auto cu două autovehicule, s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor cu maşina de descarcerare şi două ambulanţe.

În urma simulării unei situaţii de urgenţă, Carrefour ERA Iaşi a fost declarat un “spaţiu sigur” pentru public.
Personalul avizat, în colaborare cu ISU, este pregătit şi instruit pentru organizarea, gestionarea şi executarea intervenţiei operative în momentul unei urgenţe cauzate de incendiu, care presupune evacuarea victimelor, cât şi pentru acordarea primului ajutor în accidentele rutiere.

Despre Carrefour 

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viaţa de zi cu zi. Zilnic, acesta primeşte în magazinele sale peste 10 milioane de clienţi din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse şi servicii la preţuri echitabile.
În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 107 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' şi un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

Email: pr_carrefour@carrefour.com

Telefon : (+40) 206.74.00

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Dan CONSTANTIN

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Peisajul din pădurile noastre frumoase, atâtea câte au mai rămas, este unul apocaliptic. Cel mai probabil puştii abia născuţi se vor obişnui cu acest peisaj şi vor crede că aşa ceva este normal şi de fapt asta este natura.

Filmuletul zilei

opinii

Ghidul bunului alegător

Alexandru CĂLINESCU

Ghidul bunului alegător

Cartea lui Cristian Preda este un ghid extrem de util pentru cei care doresc să înţeleagă mecanismele democraţiei. Iar atunci când votează, să o facă în cunoştinţă de cauză.

Partidul şpăgar electoral

Nicolae CREŢU

Partidul şpăgar electoral

S-a tot vorbit şi scris despre şpaga electorală. De-a lungul scurselor decenii de „democraţie” românească, postceauşistă. 

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

pulspulspuls

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Apropo de manifestaţiile împotriva măştii de protecţie care au loc în ultima perioadă la Bucureşti, despre care presa din Bucureşti a prezentat dovezi clare că au în spate nu numai imbolduri, dar şi bănuţi dinspre Moscova, voi aţi observat ceva ciudat, bizar, ce am văzut şi noi? 

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.