anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

EXPLOZIE DE CULOARE: Umbrelele au pus stăpânire pe cerul de pe strada Pogor

GALERIE
foto DAN LUCA 290 950
  • foto DAN LUCA 290 950
- +

 Cel mai mare festival urban din ţară, Street Delivery a debutat astăzi la Iaşi, pe strada Pogor. Pe durata festivalului, publicul se va putea bucura de un spaţiu umbrit şi colorat, întrucât pe un perimetru din strada Vasile Pogor, este construită o instalaţie inedită, din 121 de umbrele.

VEZI GALERIA FOTO 1

VEZI GALERIA FOTO 2


Timp de trei zile, strada Vasile Pogor va fi închisă pentru maşini şi se va anima datorită concertelor, reprezentaţiilor teatrale, demonstraţiilor sportive, atelierelor adresate micuţilor şi părinţilor sau instalaţiilor inedite de arte vizuale. Organizat în parteneriat de Fundaţia Cărtureşti şi Ordinul Arhitecţilor din România, Street Delivery constituie un eveniment-manifest prin care se doreşte recuperarea peisajului urban de către pietoni şi comunitate. Prin acest eveniment, pe lângă faptul că se atrage atenţia asupra necesităţii conservării arhitecturii de patrimoniu din oraş, ca responsabilitate comună a locuitorilor şi a administraţiei centrale, li se oferă valorilor ieşene, din domeniile cultural şi artistic îndeosebi, prilejul de a se afirma şi în stradă. Iubitorii de teatru interactiv vor putea să se bucure în aer liber de spectacolul „Furnicile în oraş", oferit de o trupă formată din 3 artişti din Germania. Atmosferă vor face trupe precum Rava, Pinholes, Her Funky Subjects, Baba Dochia sau The Brad Pits. Nu vor lipsi nici micile distracţii, constând în bătai cu apă sau cu pulbere de vopsea. Programul complet al manifestărilor pregătite poate fi consultat pe site-ul/pagina de facebook a festivalului Street Delivery.

 
VOM REVENI CU MAI MULTE IMAGINI DE LA FATA LOCULUI

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.