Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Expomob te ajută să amenajezi un dormitor de vis (P)

GALERIE
dining-expomob
  • dining-expomob
- +

Fie că îți dorești să mobilezi o cameră de la zero sau doar să faci câteva mici modificări, ceea ce face cu adevărat dificil acest demers sunt alegerile. Zeci de opțiuni fascinante te așteaptă la fiecare pas ceea ce transformă o decizie ce se vrea a fi simplă într-un proces de gândire complex.

Pentru a-ți ușura puțin munca, Expomob îți vine în ajutor cu seturi de mobilă complete pentru a amenaja în totalitate o cameră. În acest mod ai garanția faptului că vei obține compatibilitate pe toate planurile, de la dimensiuni, la nuanțe și aspect general. Cumpără dormitoare moderne de pe expomob.ro și bucură-te de calitate excelentă la prețuri foarte avantajoase!

Optează pentru un set complet de mobilă pentru dormitor

În cazul în care te afli în punctul în care amenajezi în totalitate camera de odihnă, să alegi un set de mobilă gata conceput s-ar putea să fie o soluție salvatoare din mai multe puncte de vedere. În primul rând, economisești timp valoros pe care l-ai fi pierdut în încercarea de a găsi acele piese care să se potrivească perfect între ele. În plus, elimini orice risc de neconcordanță determinată de dimensiuni ori alte detalii. Și din punct de vedere financiar un set se dovedește a fi mult mai avantajos pentru că prețurile totale sunt în general mult mai rentabile decât în cazul în care achiți individual pentru fiecare element.

Alege modelul preferat dintre zecile de opțiuni disponibile

Diversitatea este foarte importantă la Expomob pentru ca tu să îți poți găsi cu ușurință produsele potrivite. Dacă îți dorești un dormitor simplu, minimalist în nuanțe neutre, Setul LESI din 5 piese s-ar putea să fie perfect pentru tine. Pe de altă parte, pentru un aspect extravagant, luxuriant, cu inserții moderniste, Setul SAVANA este o opțiune demnă de luat în considerare, însă lista este lungă și trebuie doar să te înarmezi cu puțină răbdare, iar rezultatul final îți va depăși cu siguranță așteptările.

Bucură-te de calitatea asigurată de producători de top

Calitate sau aspect: care primează pentru tine? Expomob te ajută să obții ambele aspecte în același produs, fără să fie nevoie de compromisuri. Fiecare detaliu este gândit în așa fel încât să garanteze rezistență și durabilitate, în timp ce factorul estetic este potențat la maxim. Cele două valori sunt esențiale și interdependente în ceea ce privește piesele de mobilier. Nu există aspect plăcut la un produs de calitate slabă, viceversa fiind valabilă, iar pe site te așteaptă zeci de modele care expun acest lucru într-o formă unică.

Descoperă avantajele financiare care te așteaptă la Expomob

Expomob este magazinul de unde îți poți cumpăra mobilă excepțională la prețuri foarte avantajoase. Fiecare categorie de produs se extinde pe un interval financiar foarte vast în așa fel încât oricine să poată găsi cel puțin o variantă care să se încadreze în bugetul de care dispune pentru această achiziție. Pentru a lărgi și mai mult aria de posibilități, poți alege oricând și varianta de plată în rate cu cardul.

Plasează o comandă chiar acum și obține dormitorul visurilor tale

Dacă ai găsit varianta ideală pentru tine, adaug-o în coș și completează detaliile de livrare. Din acest moment comanda ta este procesată și va fi expediată în cel mai scurt timp în așa fel încât tu să poți începe de pe acum să pui la punct primele detalii. Uită de grija transportului și bucură-te de livrare direct la ușă, indiferent de greutatea coletului. În plus, ești scutit de plata taxelor aferente la orice comandă mai mare de 5000 de lei, motiv în plus să comanzi online chiar acum de la Expomob.

Alege să cumperi dormitoare moderne complete de la Expomob și vei obține o cameră ideală cu minim de efort!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri