Expoziţie de fotografie la Casa de Cultură
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Expoziţie de fotografie la Casa de Cultură

GALERIE
expozitie de fotografie
  • expozitie de fotografie
- +

Expoziţia colectivă de fotografie „Variaţiuni Urbane“ va fi vernisată în cursul zilei de astăzi la Galeria de Artă „Labirint“ din cadrul Casei de Cultură „Mihai Ursachi“ a Municipiului Iaşi, ieşenii având ocazia să admire, până la finalul lunii, lucrările a 15 fotografi. Manifestarea este organizată de către Clubul Fotografilor Iaşi, lucrile fiind semnate de către artiştii fotografi Bianca Adiaconiţei, Florin Aioanei, Mihaela Ajităriţi, Nicu Apostu, Marius Balan, Mugur Cadinoiu, Ghenadie Cebanu, Constantin Ciobanu, Grigore Fusu, Răzvan Hatmanu, Roxana Hingănescu, Cătălina Neculau, Gheorghiţă Nemţanu, Cătălin Străjeru şi Cristian Vidraşcu. Vernisajul va avea loc astăzi, de la ora 18.30, în Sala „Diotima“ a Casei de Cultură „Mihai Ursachi“ din Copou.

„Când vine vorba despre peisaje, primele imagini care îţi vin în minte sunt legate de natură: văi pline de verdeaţă stând în lumina soarelui, munţi maiestuoşi tăind cerul, păduri şi grădini luxuriante. Cu toate acestea, fotograful este o persoană inventivă şi plină de spirit de observaţie care exploatează tot ceea ce este în jurul său şi scoate în evidenţă frumosul. Peisajele urbane sunt o oază de inspiraţie nesfârşită, deoarece oraşul este un organism viu, aflat într-o continuă schimbare şi făurit după placul nostru“, menţionează organizatorii evenimentului.

Tot astăzi, de la ora 18.30, va avea loc şi cea de-a 210-a întâlnire a Clubului Fotografilor Iaşi. În cadrul acestei întâlniri vor avea loc discuţii despre „Tehnici eficiente de promovare pentru fotografi“, în cadrul acestui eveniment participanţii urmând să afle cum se promovează fotografii din România şi din Moldova, diferite trucuri şi tehnici eficiente de promovare, dar şi cum să îţi setezi bugetul pentru promovare. Prezentarea acestor subiecte va fi realizată de către Grigore Fusu. Accesul în sală este gratuit şi permis tuturor persoanelor interesate. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce a fost multă vreme tabu ipoteza că virusul care a provocat COVID-19 ar fi scăpat din Laboratorul din Wuhan?

Alexandru LĂZESCU

De ce a fost multă vreme tabu ipoteza că virusul care a provocat COVID-19 ar fi scăpat din Laboratorul din Wuhan?

Procedeele, dezvăluite recent, prin care a fost discreditată timp de aproape un an şi jumătate o teorie de bun simţ, aceea că virusul care a provocat pandemia ar fi putut proveni de la Laboratorul de Virusologie din Wuhan, ilustrează corupţia din domenii ştiinţifice cu mare miză financiară şi maniera în care „ştiinţa” a fost politizată.

Filmuletul zilei

opinii

Câte ceva despre parabole

Nichita DANILOV

Câte ceva despre parabole

Am trăit într-o lume parabolică. Într-o comunitate închisă. Prizoniera propriilor dogme. O lume în care predomina elementul religios. Am trăit într-o lume în care Evul Mediu era la el acasă. Dogmele şi cutumele unei astfel de lumi mi s-au imprimat adânc în suflet, încă din fragedă copilărie.

Sociologia teatrală şi critica vie

Dana ȚABREA

Sociologia teatrală şi critica vie

Două chestiuni din volumul al doilea de Teatru în diorame, semnat de Miruna Runcan, oglindind perioada comunistă dintre anii 1965 şi 1977, care reprezintă, în opinia autoarei, intervalul cel mai suportabil existenţial şi de efervescenţă teatrală din zbuciumata istorie a comunismului românesc, merită să fie supuse atenţiei: investigaţia sociologică asupra teatrului a lui Pavel Câmpeanu în contextul în care facultăţile şi institutele de cercetare sociologică fuseseră închise şi dezbaterea cu privire la actul critic.

O scrisoare din RFG

Michael ASTNER

O scrisoare din RFG

Prin aprilie, la Amnaş fiind, am găsit într-un dulap o scrisoare veche primită de ai mei de la soţia unuia dintre fraţii lui tata, scrisoare scrisă şi trimisă după ce fuseseră în vizită în România. Pe cât de banală pare, pe tot atât de interesantă este totuşi această relativ scurtă misivă venită din Republica Federală Germania, deci din Germania de Vest. Iat-o:

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.