Expoziţie de fotografie la Palat. Evenimentul va avea loc până pe 5 decembrie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Expoziţie de fotografie la Palat. Evenimentul va avea loc până pe 5 decembrie

GALERIE
expozitie de fotografie
  • expozitie de fotografie
- +

Palatul Culturii din Iaşi va fi, începând de astăzi, gazda unei expoziţii de fotografie care atrage atenţia cu privire la pericolul social al bullying-ului în rândul tinerilor. Evenimentul expoziţional, intitulat „Capturi Culturale pentru Atitudini Sociale”, este organizat de către Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia culturală şi de apărare a drepturilor omului „Kasta Morrely”. 

Fotografiile vor fi expuse pe Holul Central al Palatului Culturii, în perioada 21 noiembrie – 05 decembrie, evenimentul fiind parte integrantă a proiectului de tineret „Educaţia culturală, soluţie anti-bullying în rândul tinerilor”, cofinanţat de Primăria Municipiului Iaşi.

Scopul expoziţiei este acela de a exprima prin mijloace vizuale de impact necesitatea creşterii motivaţiei tinerilor de a se implica activ în activităţi importante de educaţie culturală.  Expoziţia cuprinde fotografii realizate în contextul istoric şi cultural al Municipiului Iaşi şi promovează mesajul anti-bullying prin implicare culturală. Pe lângă Complexul Muzeal Naţional „Moldova”, în cadrul proiectului este implicată şi Opera Naţională Română Iaşi. Activităţile proiectului cuprind o campanie de promovare a participării în activităţi culturale în rândul tinerilor cu mesaje motivaţionale anti-bullying,  seminarii interactive în şcoli, dar şi vizite de studiu în instituţii reprezentative pentru viaţa culturală a Iaşului. (A.M)

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.