anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 18.05.2022

Eveniment

Express Credit Amanet acordă un nou Ford Fiesta, ocazie cu care organizează o loterie cu premii

GALERIE
premiiCASTIGA-SI-TU-01
 • premii
 • CASTIGA-SI-TU-01
- +

În cadrul campaniei promoţionale ”Împrumuţi şi câştigi!”, Express Credit Amanet oferă un nou Ford Fiesta unei persoane câştigătoare din Iaşi. Automobilul va fi înmânat noului proprietar printr-un  eveniment care se va desfăşura în data de 30 mai 2017, ora 13:00, la sediul principal al companiei din Iaşi, str. Silvestru nr. 21.


Express Credit Amanet organizează, cu ocazia acestui eveniment, o loterie la care poate participa orice persoană dornică să ghicească dacă fericitul câştigător al automobilului este o doamnă sau un domn. Astfel, în zilele de 26, 29 şi prima parte a zilei de 30 mai 2017, lângă maşina expusă în faţa sediului Express Credit Amanet se vor găsi reprezentante ale companiei, care vor înmâna trecătorilor formulare de tombolă.

Participanţii vor completa datele lor de contact şi vor introduce biletul într-una dintre cele două urne, exprimându-şi astfel opţiunea: câştigător femeie sau câştigător bărbat.

Tragerea la sorţi se va desfăşura marţi, 30 mai 2017 ora 13:00 la sediul Express Credit Amanet, cu ocazia decernării Fordului Fiesta şi a prezentării câştigătorului.

Premiile constau într-un laptop Toshiba Satellite C55, două tablete Samsung T585 şi trei telefoane Huawei P8 Lite. Ele vor fi înmânate pe loc câştigătorilor prezenţi la eveniment şi vor fi anunţate pe pagina internet a companiei.

Evenimentul se doreşte a fi şi o ocazie de a promova, în rândul publicului larg, serviciile serioase şi profesioniste pe care Express Credit Amanet le oferă, în calitate de instituţie financiară non-bancară, aflată la dispoziţia comunităţii din Iaşi.

Express Credit Amanet este o Instituţie Financiară Nebancară care oferă clienţilor săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 29 de agenţii din Iaşi, Vaslui şi Hârlău. Este cea mai mare reţea de profil  de pe piaţa locală şi are două direcţii principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanţii, pe termen scurt şi vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Ca parte a grupului american DFC Global Corp, cu peste 1300 de puncte de lucru în 10 ţări, Express Credit Amanet respectă standardele de afaceri ale acestui grup, având operaţiuni 100% legale şi transparente, prin angajaţi bine instruiţi, în sedii moderne şi accesibile, sub sloganul Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Şi pe noi.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X