Express Credit Amanet acordă un nou Ford Fiesta, ocazie cu care organizează o loterie cu premii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Express Credit Amanet acordă un nou Ford Fiesta, ocazie cu care organizează o loterie cu premii

GALERIE
premiiCASTIGA-SI-TU-01
  • premii
  • CASTIGA-SI-TU-01
- +

În cadrul campaniei promoţionale ”Împrumuţi şi câştigi!”, Express Credit Amanet oferă un nou Ford Fiesta unei persoane câştigătoare din Iaşi. Automobilul va fi înmânat noului proprietar printr-un  eveniment care se va desfăşura în data de 30 mai 2017, ora 13:00, la sediul principal al companiei din Iaşi, str. Silvestru nr. 21.


Express Credit Amanet organizează, cu ocazia acestui eveniment, o loterie la care poate participa orice persoană dornică să ghicească dacă fericitul câştigător al automobilului este o doamnă sau un domn. Astfel, în zilele de 26, 29 şi prima parte a zilei de 30 mai 2017, lângă maşina expusă în faţa sediului Express Credit Amanet se vor găsi reprezentante ale companiei, care vor înmâna trecătorilor formulare de tombolă.

Participanţii vor completa datele lor de contact şi vor introduce biletul într-una dintre cele două urne, exprimându-şi astfel opţiunea: câştigător femeie sau câştigător bărbat.

Tragerea la sorţi se va desfăşura marţi, 30 mai 2017 ora 13:00 la sediul Express Credit Amanet, cu ocazia decernării Fordului Fiesta şi a prezentării câştigătorului.

Premiile constau într-un laptop Toshiba Satellite C55, două tablete Samsung T585 şi trei telefoane Huawei P8 Lite. Ele vor fi înmânate pe loc câştigătorilor prezenţi la eveniment şi vor fi anunţate pe pagina internet a companiei.

Evenimentul se doreşte a fi şi o ocazie de a promova, în rândul publicului larg, serviciile serioase şi profesioniste pe care Express Credit Amanet le oferă, în calitate de instituţie financiară non-bancară, aflată la dispoziţia comunităţii din Iaşi.

Express Credit Amanet este o Instituţie Financiară Nebancară care oferă clienţilor săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 29 de agenţii din Iaşi, Vaslui şi Hârlău. Este cea mai mare reţea de profil  de pe piaţa locală şi are două direcţii principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanţii, pe termen scurt şi vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Ca parte a grupului american DFC Global Corp, cu peste 1300 de puncte de lucru în 10 ţări, Express Credit Amanet respectă standardele de afaceri ale acestui grup, având operaţiuni 100% legale şi transparente, prin angajaţi bine instruiţi, în sedii moderne şi accesibile, sub sloganul Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Şi pe noi.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.