anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 07.12.2022

Extinderea Junior&Family Sf. Lazăr: o investiție de 300.000 de euro care lansează un nou concept în cadrul lanțului de clinici dentare operate de grupul Drăghici Dental (P)

GALERIE
Raluca_Dan_Draghici
 • Raluca_Dan_Draghici
- +

Grupul Drăghici Dental anunță finalizarea unei noi investiții în lanțul de clinici stomatologice Junior&Family Dental Center. Începând din 5 august, pacienții din Iași beneficiază de serviciile clinicii din strada Sf. Lazăr nr. 23A într-un spațiu care a fost dublat, până la 300 de metri pătrați, prin adăugarea unui nou nivel (parter, pe lângă cel funcțional de la demisol).

Prin investiția de aproximativ 300.000 de euro, au fost adăugate facilităților deja existente un bloc operator complex cu circuit pre și post operator, iar clinica din Sf. Lazăr ajunge, în total, la o capacitate de 10 unit-uri dentare. Noul spațiu inaugurat reprezintă, astfel, o evoluție firească pentru a oferi servicii complete stomatologice cu sprijinul celei mai noi tehnologii în domeniu.

„Medicina dentară evoluează enorm de la un an la altul, iar evoluția noastră trebuie să urmeze acest trend în beneficiul pacienților cărora le suntem dedicați. Sunt încântată că adăugăm un bloc operator în circuitul nostru medical și că vom putea, astfel, să oferim servicii de tip complet, «360 de grade» celor care ne încredințează zâmbetele lor.

Iașul rămâne inima activității noastre și din această comunitate am început să ne extindem, tocmai pentru că am văzut că am crescut frumos și pacienții au căpătat o încredere tot mai mare în noi. Astăzi suntem prezenți și în București, și în Timișoara și am reușit să «exportăm» cu succes modelele noastre de bună practică în domeniul medicinei dentare“, declară Dr. Raluca Drăghici, Director Medical al clinicilor Junior&Family Dental Center.

„Am fructificat o oportunitate legată de pandemie, și anume disponibilitatea unui spațiu care altfel nu ne-ar fi fost accesibil înainte, când toate companiile se bazau în primul rând pe munca la birou, și am putut face o extindere pe care ne-o doream de mult a clinicii noastre din Sf. Lazăr. Este un nou concept pe care îl lansăm în cadrul diviziei noastre de servicii stomatologice, unul care rămâne atașat valorilor noastre, dar care, în același timp, ne extinde și spre nișa premium. În ultimii ani, zona corporate a devenit foarte importantă în cadrul Junior&Family Dental Center, iar clinica din Sf. Lazăr are preponderent pacienți care se tratează, cum spunem noi, chiar și în pauza de masă, coborând din birou.

Activăm în continuare într-o piață foarte fragmentată, una în care coexistă lanțuri tot mai mari de clinici stomatologice cu zecile de mii de cabinete dentare individuale. Avem însă certitudinea că în următorul deceniu, dacă nu mai repede, piața va arăta cu totul altfel, iar integrarea tuturor serviciilor în clinici ultra tehnologizate, cu doctori provenind din toate specializările medicinei dentare este cheia viitorului. Acolo tindem deja să fim, pentru noi este deja prezentul“, întărește Dan Drăghici, CEO al grupului de firme Drăghici Dental.

Rețeaua Junior&Family Dental Center numără două clinici în Iași, una în Timișoara și una în București, totalizând cu tot cu noua investiție, 26 de unit-uri dentare.

Junior&Family Partner (cu două locații: Adentum Iași și Dental Vision Clinic Bacău) este un concept care se adresează cabinetelor stomatologice din România, un mix de servicii integrate care au rolul de a eficientiza activitatea medicilor dentiști cu cabinete proprii, facilitându-le accesul la soluții de tehnică dentară, tehnologii de ultimă oră, servicii de marketing și promovare, precum și accesul într-o rețea care oferă servicii stomatologice integrate în pachete de beneficii pentru angajații din naționale și multinaționale.

Grupul de firme din care face parte lanțul Junior&Family Dental Center mai cuprinde laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental, unul dintre cele mai mari din România și lider detașat în zona Moldovei, precum și Safra Dental, care oferă produse și servicii destinate medicinei dentare.

Grupul Drăghici Dental investește constant în comunitatea dentară din regiunea Moldovei prin intermediul platformei Dental Future – Community & Professional Events încă din anul 2018. Pe lângă activitatea permanentă constând în organizare de cursuri și workshop-uri, timp de doi ani, în 2018 și 2019, a fost organizată Conferința Dental Future, reunind zeci de speakeri internaționali și români și sute de participanți – medici dentiști și tehnicieni dentari. Evenimentul va fi reluat după ridicarea tuturor restricțiilor generate de pandemia pe care o traversăm.

https://www.facebook.com/JuniorFamilyDentalCenter

https://www.instagram.com/juniorfamily.dental/

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Uniunea Europeană priveşte din nou către sud-est

Lucian DÎRDALA

Uniunea Europeană priveşte din nou către sud-est

În stilul consacrat al summit-urilor desfăşurate sub egida Consiliului European, se va încerca afişarea unei solidarităţi încurajatoare între membrii UE şi partenerii lor din sud-estul Continentului.

opinii

Umbra Regelui

Florin CÎNTIC

Umbra Regelui

Pe 5 decembrie tocmai am comemorat cinci ani de când Mihai I, ultimul monarh constituţional al României, ne-a lăsat mai singuri. După ură viscerală şi bocete ipocrite la catafalc a venit şi vremea uitării împotriva căreia nu putem lupta decât activând memoria scurtă. Ca de exemplu:

Arteziana Balenă din Puşkin

Radu PĂRPĂUȚĂ

Arteziana Balenă din Puşkin

Generaţii şi generaţii de studenţi, care au făcut facultatea în Copoul Iaşilor, desigur că ştiu ce este aceea Balena: fântâna arteziană din campusul Titu Maiorescu (zis de cei mai vechi Puşkin sau, cum zicea o... tovarăşă cu multe fuste - Puşchiu), având conturul unei balene sau, în fine, al unui peştoaice, din părculeţul de lângă căminele de fete de aici. 

Atât de rar - César Franck

Alex VASILIU

Atât de rar - César Franck

La 10 decembrie se vor împlini două secole de la naşterea unuia dintre cei mai importanţi compozitori - César Franck. Aderenţa sa la tehnicile de scriitură clasice şi romantice, inventivitatea, ardenţa emoţională, frumuseţea temelor melodice impresionând instantaneu, imprimându-se definitiv în memorie sunt calităţi ce i-au asigurat autorului francez succesul în timpul vieţii şi pe parcursul timpului.

pulspulspuls

Olecuţă de lecţie de gramatica limbii române pentru cei care-o agresează chiar de ziua ţării

Olecuţă de lecţie de gramatica limbii române pentru cei care-o agresează chiar de ziua ţării

Ehehei, unde-s vremurile când, ca să intri la facultatea de drept, mâncai pe pâine manualele de gramatică a limbii române? 

Caricatura zilei

Austria vrea

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.