Fabrizio Ravanelli, fost atacant italian, revine la Olympique Marseille pe  postul de consilier sportiv

marți, 09 iulie 2024, 13:54
1 MIN
 Fabrizio Ravanelli, fost atacant italian, revine la Olympique Marseille pe  postul de consilier sportiv

Fostul atacant italian Fabrizio Ravanelli, care a jucat pentru Olympique de Marseille între 1997 şi 1999, se întoarce la club, la care a ajuns în calitate de consilier instituţional şi sportiv, a anunţat clubul francez.

„Bazându-se pe experienţa şi cunoştinţele sale despre club, rolul său principal va fi să reprezinte OM şi pe preşedintele său Pablo Longoria, atât pe plan intern, cât şi extern, inclusiv la organismele naţionale şi internaţionale”, a scris OM într-un comunicat de presă.

Sezonul trecut, Ravanelli a însoţit conducerea echipei din Marsilia în mai multe deplasări europene, în special la Villarreal şi Lisabona.

„OM şi suporterii săi reprezintă fără îndoială una dintre cele mai frumoase pagini din cariera mea şi sunt entuziasmat să mă întorc la Marsilia pentru a-mi pune experienţa în slujba instituţiei şi a preşedintelui Longoria”, a spus fostul atacant central.

Sosirea lui Ravanelli întăreşte prezenţa italiană la OM, noul antrenor Roberto De Zerbi fiind tot italian, la fel ca întregul său staf.

Citiți și:

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii