Faceți mai ușoară construcția unei case și angajați o companie care vă va construi o casă la cheie (P)

vineri, 29 aprilie 2022, 06:41
3 MIN
 Faceți mai ușoară construcția unei case și angajați o companie care vă va construi o casă la cheie (P)

O casă la cheie reprezintă cu certitudine o opțiune excelentă atunci când aveți nevoie de o nouă locuință. Construirea unei astfel de case vă va scăpa de procesele aferente cumpărării și renovării unei case deja realizate și compartimentarea acesteia după bunul plac. Este important să stabiliți de la bun început ce așteptări aveți de la o casă la cheie, să alegeți compania potrivită pentru realizarea ei și să vă programați bugetul, în funcție de dimensiunile casei și finisajele dorite.

Ce presupune construcția unei case la cheie?

O casă la cheie este o locuință construită, complet finisată, uneori chiar mobilată și dotată cu aparaturile electrocasnice necesare, în care vă puteți muta imediat. Pentru a reduce timpul, efortul, dar și bugetul cu achiziționarea unei case și renovarea ei, apelați la firmele constructoare, pentru a realiza proiectul unei case la cheie. 

Casele la cheie reprezintă o investiție populară în prezent, devenind din ce în ce mai atrăgătoare, în special pentru cei care nu au timpul și nici interesul de a construi o casă la roșu sau a renova o casă deja construită. 

Casa la cheie vă va fi furnizată de un singur constructor de case, evitând să aveți de-a face cu alți antreprenori în timpul procesului de construcție. Veți evita astfel comunicarea și informarea eronată, întârzierile, dar și stresul, factori ce pot apărea odată cu construirea unei noi case cu mai multe companii dedicate.

Cât costă o casă la cheie?

Constructorii caselor la cheie își stabilesc prețurile în funcție de complexitatea proiectului, terenului, materialele și finisajele dorite, precum și alte detalii stabilite în prealabil, înainte de semnarea contractului de prestări servicii. 

De regulă, prețurile sunt stabilite la mp/construcție și se situează între 1.000 lei și 3.500 lei/mp. Prețurile variază în funcție de fluctuația prețurilor materialelor. Costurile oferite de o firmă de construcții includ toate documentele și autorizațiile de construcție necesare, amenajarea terenului, construcția propriu-zisă, instalațiile sanitare, electrice, de căldură și finisajele. Iar în funcție de preferințe, anumite companii se pot ocupa inclusiv de mobilarea locuinței. 

Dacă dețineți deja o schiță sau un proiect al casei dorite și doriți să știți ce bugetul să alocați, utilizați platforma Wilio și introduceți o solicitare pentru cost constructie casa la cheie, care să conțină cât mai multe detalii aferente proiectului, pentru o estimare cât mai realistă. Veți primi mai multe oferte din partea companiilor atent verificate de Wilio. Alegeți oferta care se încadrează cerințelor dumneavoastră și stabiliți ultimele detalii pentru construcția casei mult visate. 

Care sunt etapele construirii unei case la cheie?

Odată ce ați reușit să găsiți compania constructoare, veți putea stabili împreună etapele construirii casei la cheie. 

Un prim pas constă în stabilirea unui buget realist, înțelegerea provocărilor și dezvoltarea unui design. La finalul acestui pas, veți avea nevoie de obținerea autorizaților necesare pentru demararea proiectului, autorizații ce pot fi obținute de firma constructoare. 

După ce ați reușit să intrați în posesia tuturor documentelor, va începe pregătirea pentru construcție. Echipa constructoare va merge pe șantier și va demara procedurile pentru realizarea fundației, structurii casei, realizarea rețelei electrice, de apă, canalizarea, montarea ușilor, ferestrelor, finisajelor. Iar dacă se dorește, un designer de interior se va ocupa de mobilarea și decorarea întregii locuințe. 

Acest proces este unul cu riscuri minime, bugetul este de obicei respectat, iar produsul final va fi unul care să vă încânte. 

Avantajele construirii casei la cheie cu o firmă acreditată vă garantează un buget stabil, un design așa cum vi-l doriți și veți economisi timp, nemaifiind necesar să căutați diferite echipe pentru diferite procese din cadrul proiectului. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii