Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Factori de luat în considerare atunci când cumperi haine bebeluși (P)

GALERIE
ziaruldeiasi_baby-natur-aNGHqUAITYc-unsplash
  • ziaruldeiasi_baby-natur-aNGHqUAITYc-unsplash
- +

Una dintre provocările cu care se confruntă persoanele care cumpără haine pentru nou-născuți (inclusiv cele care le cumpără ca și cadouri) este că nu știu cum să aleagă hainele potrivite pentru bebeluși. Pentru a face puțină lumină asupra subiectului, astăzi, în acest articol, vom aborda câțiva dintre factorii de care trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm haine bebeluși.

Factori de luat în considerare atunci când cumperi haine bebeluși

  • Materialul utilizat pentru fabricarea țesăturii

Acesta este factorul numărul unu. Nou-născuții au o piele foarte sensibilă, atât de sensibilă încât orice poartă trebuie examinat cu mare atenție. Prin urmare, oricine cumpără haine bebeluși ar trebui să se asigure că hainele sunt cusute din țesături care arată bine. De exemplu, cele mai cunoscute sunt bumbacul și mătasea.

  • Dimensiunea

Acest lucru este la fel de important. Bebelușii ar trebui să poarte haine care să li se potrivească bine. Cu toate acestea, în cazul în care trebuie să decizi între două mărimi, cumpăr-o pe cea care este puțin mai mare. Acest lucru este recomandabil pentru că bebelușii cresc repede, așa că o mărime puțin mai largă va fi întotdeauna o opțiune mai bună, deoarece li se va potrivi după un timp. Trebuie să ne asigurăm că bebelușul se simte foarte confortabil în orice ținută cumpărată.

  • Dimensiunea gâtului

Atunci când cumperi haine bebeluși, este important să le cumperi pe cele cu decolteul potrivit. Acesta nu trebuie să fie nici prea strâmt, nici prea larg pentru a fi purtați. În plus, se recomandă ca părinții sau tutorii să le cumpere celor mici haine cu elastice reglabile, deoarece cele fixe pot fi inconfortabile pentru copil.

  • Scopul îmbrăcămintei

Acesta este un alt factor important care nu poate fi trecut cu vederea. Trebuie să iei în considerare motivele pentru care cumperi haine bebeluși. Bebelușii au nevoie de haine de joacă, haine de baie, haine de îmbrăcat, haine pentru ocazii speciale etc.

  • Sezonul

Vara este nevoie de haine ușoare pentru băieți și fete, precum rochițe bebeluși pentru fete și pantaloni scurți pentru băieți, în timp ce în sezonul de iarnă este nevoie de haine călduroase, precum geci. Asigură-te că cumperi ceva care se potrivește sezonului actual, astfel încât copilul să le poată purta imediat.

  • Siguranța copilului

Un factor important pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când cumperi haine bebeluși este siguranța copilului. Ar trebui să optezi întotdeauna pentru haine care nu vor dăuna sănătății copilului. În zilele noastre, există diferite moduri de a face o țesătură pentru haine pentru copii. Există țesături care sunt fabricate organic, dar există și unele care sunt formulate cu substanțe chimice. Dacă vrei să te asiguri că bebelușul rămâne sănătos în timp ce crește, asigură-te că hainele pentru bebeluși pe care le cumperi sunt potrivite pentru el.

Este un fapt că bebelușii și copiii mici nu știu ce fac. Atunci când cumperi haine bebeluși, asigură-te că hainele nu conțin nimic pe care copilul îl poate pune în gură. Nu ar trebui să cumperi haine care pot provoca sufocare. Nu alege haine pentru copii care au nasturi, fermoare și alte decorațiuni mici pentru hainele bebelușilor. Pe cât posibil, optează pentru țesături uni. Copilul nu are nevoie de toate acele decorațiuni vestimentare pe care le găsești pe hainele pentru adulți.

  • Confort

Hainele pentru copii sunt confecționate din diferite tipuri de țesături. Unele dintre acestea sunt confortabile pe piele, în timp ce altele provoacă erupții cutanate. Deoarece pielea copilului este sensibilă, optează pentru haine care nu au elastice sau jartiere strânse. Acestea provoacă doar erupții cutanate și mâncărimi. Pe de altă parte, caută haine bebeluși care îi permit copilului să respire ușor. Cămășile nu trebuie să aibă decolteuri strânse, iar pantalonii nu trebuie să aibă talia strânsă. Cea mai bună țesătură pentru bebeluși este bumbacul, deoarece este moale și confortabilă pe piele.

Atunci când alegi dintr-o gamă largă de haine pentru bebeluși, ar trebui să simțiți mai întâi țesătura pe pielea ta. Asigură-te că textura nu este aspră și nici nu provoacă mâncărimi pe piele. În acest fel, te poți asigura că copilul poartă haine confortabile și sigure.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri