Facultatea de Agricultură și-a premiat studenții cu tablete digitale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESA

Facultatea de Agricultură și-a premiat studenții cu tablete digitale

GALERIE
usamv
  • usamv
- +

Facultatea de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași a oferit astăzi, 16 decembrie 2020, 30 de tablete digitale studenților merituoși, cu performanțe academice deosebite și celor care au nevoie de echipamente electronice (gadget-uri) pentru a putea participa la procesul didactic online, la examene etc.

Evenimentul a fost organizat cu ajutorul a o parte din cele mai importante firme din mediul economic agricol, sub sloganul ”Agribusiness-ul românesc susține educația!”

Din dorința de a premia performanța, au fost oferit tablete pentru cei mai buni studenți din anii II, III, IV și pentru cea mai mare medie de admitere în anul I, la Facultatea de Agricultură.

De asemenea, pentru a sprijini performanța tinerilor cu rezultate deosebite au fost dăruite tablete studenților care au nevoie cu adevărat. Două tablete au fost câștigate prin participarea la un concurs tip tombolă organizat pentru toți cei interesați și care nu au făcut parte din cele două categorii menționate mai sus. Valoarea totală a premiilor oferite ajunge la aproximativ 42.000 lei.  ”Mulțumesc tuturor celor care au ales să susțină acest concurs și  celor care au avut inițiativa de a-l organiza. Sper să trecem cu bine peste acest hop în viețile noastre și să ne revedem cu toții sănătoși în campus”, a transmis Mihaela Macsim, studentă premiată. Inițiativele de acest gen vor continua la instituția de învățământ superior ieșeană. ”Ne bucurăm că, alături de o parte dintre cele mai importante firme din agribusiness-ul românesc am reușit să răsplătim efortul și susținerea studenților noștri. Am avut în vedere atât performanța cât și nevoia reală a studenților față de care ne dorim să rămânem mereu aproape, indiferent de conjunctură”, a declarat conf. univ. Dr. Denis Țopa, decanul Facultății de Agricultură a USAMV Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.