anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

miercuri, 29.03.2023

Familia în Societatea Contemporană, o conferinţă pentru asistenţii sociali şi nu numai

GALERIE
Palatul_Culturii_Iasi
  • Palatul_Culturii_Iasi
- +

Conferințea Națională „Familia în Societatea Contemporană” a avut loc loc joi, 9 iunie 2022, începând cu ora 9.00, în Sala „Ștefan Procopiu” din cadrul Palatul Culturii din Iași. Principala temă de discuție a avut drept reper moto-ului „Fiecare asistent social este un COPIL şi are o FAMILIE”. Evenimentul a fost gratuit și avizat acreditarea cu 2 credite profesionale pentru asistenții sociali înscriși în Registru Național al Asistenților Sociali din România. Acțiunea este parte strategia de implicare a asistenţilor sociali din județele Moldovei în perfecţionarea serviciilor oferite în sistemul de asistență socială din mediul guvernamental și non- guvernamental.

Participanții au putut învăța tehnici și modalități de soluționare a situațiilor de crize familiale. De asemenea, au avut ocazia să își dezvolte abilitățile de ascultare și interacționare cu copiii și cu membrii familiei extinse. Printre temele care au fost abordate se numără și  atașamentului față de copii, față de părinți, și creare legăturilor dintre copil și membrii familiei extinse.

Conferințea Națională „Familia în Societatea Contemporană”, ediția a VIII-a a fost organizată de Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R.), Complexul Muzeal Național Moldova Iași, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi și Asociația Pro Roma, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași - Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” - Specializarea Asistenţă Socială, Facultatea de Teologie Romano-Catolică - Secţia Asistenţă Socială și Asociaţia „Aproape de Oameni” Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.