anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 28.05.2022

Familia primarului riscă să piardă staţia de carburanţi

GALERIE
scandal canalizare Tomesti-primar Stefan Timofte_5
 • scandal canalizare Tomesti-primar Stefan Timofte_5
- +

 Lichidatorul judiciar al firmei SC Start ABC SRL, unde acţionari sunt copiii primarului din Tomeşti, a scos la vânzare staţia de carburanţi deţinută de societate.

Familia primarului Ştefan Timofte (FOTO) din Tomeşti ar putea rămâne fără o staţie de carburanţi. Activul este deţinut prin intermediul firmei falimentare SC Start ABC SRL, unde acţionari figurează Ştefan Jr. şi Corina Lenuţa Timofte. Potrivit unui anunţ al lichidatorului judiciar, pe 30 ianuarie se vor întâlni creditorii firmei copiilor lui Timofte pentru a decide modalitatea de vânzare a staţiei de carburanţi din satul Vlădiceni şi a altor bunuri. Firma a fost înfiinţată de Vasile Struţ, care în prezent mai deţine doar terenul pe care este amplasată staţia, acest imobil nefăcând parte din activele ce vor fi valorificate.

În iunie 2006, Struţ Vasile şi-a vândut părţile sociale către copiii primarului Timofte pentru 5.250 lei, reprezentând valoarea nominală a celor 525 părţi sociale. “Va fi scos la vânzare în bloc activul imobiliar – staţie de alimentare, situat în Iaşi, str. Trei Fântâni, Tarlaua 132, sat Vlădiceni, judeţul Iaşi, compus din spaţiul comercial - C1, bazin - C2, staţie alimentare - C3, amplasate pe terenul în suprafaţă de 2.900 mp, ce nu face obiectul evaluării (terenul este proprietatea domnului Struţ Vasile, din satul Vlădiceni), prin vânzarea prin licitaţie publică, la preţul de pornire de 56.900 Euro (fără TVA), echivalentul sumei de 251.100 lei”, se arată în publicaţia de vânzare a activului. Potrivit lichidatorului judiciar, în cazul în care la prima şedinţă nu vor exista ofertanţi pentru preluarea activului, vor fi organizate alte două şedinţe, iar preţul va scădea cu 25% la fiecare şedinţă.

De asemenea, în raportul tirmis judecătorului sindic, lichidatorul judiciar a menţionat că “debitorul nu a predat documentele prevăzute de legea specială şi solicitate de administratorul judiciar, motiv pentru care a fost făcută propunerea de intrare în faliment prin procedura simplificată a insolvenţei”. Acelaşi raport mai arată că, potrivit informaţiilor obţinute de la Primăria Tomeşti, condusă de tatăl asociaţilor firmei falimentare, societatea deţine pe raza comunei o clădire cu valoare de inventar 125.000 lei şi o clădire cu valoare de inventar 25.000 lei.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Bronz specific

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.