Family Painting - proiect de revitalizare urbană şi cetăţenie activă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 29.11.2020

Family Painting - proiect de revitalizare urbană şi cetăţenie activă

GALERIE
scari photo shop
  • scari photo shop
- +

Atelierul Părinţilor în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Iași și designerul Alina Dîrvariu Raba, propune tuturor celor interesaţi un proiect de revitalizare urbană prin care copii si parinţi din Iaşi vor avea ocazia să ofere o altă înfăţişare unui spaţiu public din oraşul nostru. Este vorba de scările care permit traficul pietonal între Şoseaua Păcurari și strada Toma Cozma, adiacentă Bulevardului Copou. În aceste sens, sâmbătă, 31 august 2013, va avea loc evenimentul Family painting în cadrul căruia cei mici vor fi aşteptaţi pentru a vedea ce înseamnă să fii un cetăţean activ, responsabil de frumuseţea oraşului în care trăieşti. Pentru o mai bună comunicare si coordonare, sunt propuse următoarele intervale orare, în funcţie de vârsta participanţilor : copiii între 2 și 6 ani de la 10.00 la 12.00, iar cei peste 7 ani de la 14.00 la 18.00. 

 
 
            Atelierul Părinților vă aşteaptă cu toate materialele necesare pregătite, astfel încât scările, care au fost deja reparate, să fie pictate sub atenta îndrumare a designerului Alina Dîrvariu Raba ce a fost alături de echipa noastră şi la alte evenimente părinte-copil. Ne propunem să creăm spaţiul pentru timp de calitate în familie, punându-ne în slujba comunităţii energia și creativitatea. Evenimentul Family painting este în acord cu principiile organizaţiei noastre si cu valorile atat de importante in relatia parinte - copil pe care le promovăm : cooperare, creativitate, susţinere, respect şi schimbare.
 
            Vă așteptăm cu drag la acest eveniment părinte - copil, sâmbătă, 31 august 2013, echipaţi în hăinuţe de lucru, înarmaţi cu multă răbdare şi bună-dispoziţie. Vom lucra în echipă, vom fi creativi, vom susţine un proiect din respect pentru oraşul nostru, dar şi pentru că ne dorim să realizăm o schimbare în mentalitatea cetăţenilor. Frumuseţea din exterior nu poate veni decât din interiorul nostru !
 
Despre asociația Atelierul Părinților
 
Atelierul Părinţilor este o organizaţie pentru părinţi care activează în domeniul educaţiei non - formale şi a dezvoltării personale.Misiunea noastră este de a crea oportunităţi de dezvoltare pentru copii şi părinţi. Echipa îşi propune să vină în sprijinul lor prin promovarea sau livrarea de materiale sau evenimente educaţionale non-formale sau informale, pentru a facilita echilibrul si dezvoltarea armonioasă în familie.
 
Cui ne adresăm?
 
Atelierul Părinților crede în dezvoltarea armonioasă a copiilor în familie, prin dezvoltarea personală continuă a părinţilor şi a tinerilor care vor să devină părinţi, cât şi a profesorilor sau educatorilor.
Credem în iubire necondiţionată, respect, comunicare pozitivă şi deschidere în relaţia părinte-copil. Credem că a fi părinte e ca o plimbare într-un montagne russe: ai parte de curiozitate, de panică, uneori chiar disperare, poate furie, dar şi entuziasm, linişte, iar în cele din urmă BUCURIA de a fi trecut prin călătorie. Meseria de a fi părinte nu vine la pachet cu toate infomațiile, experienţa, curajul şi încrederea de care un părinte are nevoie. Şi mai credem că nu putem funcţiona ca tineri şi adulţi fericiţi fără să fi trecut printr-o copilărie frumoasă. Startul în educația fiecărui copil nu se dă atunci când se naște ci atunci când părintele său înțelege să-și asume responsabilitatea propriei educații pentru cariera grea și frumoasă pe care o începe.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Gânduri despre Maradona

Nicolae GRECU

Gânduri despre Maradona

De morţi nu se vorbeşte decât de bine, dar nu trebuie uitat nici răul din ei.

Filmuletul zilei

opinii

Vechiul Testament - Septuaginta - Nicolae Spătarul Milescu (III)

Eugen MUNTEANU

Vechiul Testament - Septuaginta - Nicolae Spătarul Milescu (III)

Prezentarea succintă a începuturilor tradiţiei biblice româneşti continuă cu o schiţă de portret a iniţiatorului acestei tradiţii, Nicolae Spătarul Milescu.

Egalitatea de gen: de la controversele teoretico-ideologice la politica publică

Ciprian IFTIMOAEI

Egalitatea de gen: de la controversele teoretico-ideologice la politica publică

Problematica de gen şi egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei a fost abordată încă din anii ‘60 în cadrul studiilor despre rolul femeilor în politică şi dezvoltarea socioeconomică (women studies), mai apoi în cadrul studiilor feministe (feminist studies), iar în prezent în cadrul studiilor de gen (gender studies). În altă ordine de idei, egalitatea de tratament între bărbaţi şi femei a constituit un principiu fundamental al Uniunii Europene încă de la înfiinţarea sa. 

Adevărul tău ar trece „testul frumuseţii”?

pr. Constantin STURZU

Adevărul tău ar trece „testul frumuseţii”?

Unul dintre ucenicii mei avea, la un moment dat, probleme la serviciu. Se confrunta cu tot soiul de neplăceri, cu şicane şi chiar cu ameninţări. M-a întrebat ce să facă, dacă nu cumva e momentul să renunţe şi să caute altceva de lucru. Eventual în alt domeniu. Îl ştiu ca fiind o persoană competentă, talentată şi dăruită în lucrarea sa. 

pulspulspuls

Analiză şi sinteză: brânza politică şi prazul electoral

Analiză şi sinteză: brânza politică şi prazul electoral

Dacă tot am vorbim ieri aici de vasilici şi tiriplici, iaca ce ne-au indicat unii cetitori atenţi: una bucată poză faină scociorâtă prin cotloanele feisbuciste, de campanie, cu actualul şi viitorul deputat de Iaşi Vasile Cîtea, ex-boxer, aflat în piaţă la Bălţaţi, locul de baştină. 

Caricatura zilei

Planul Aproape Naţional de Redresare şi Rezilienţă (zic aproape fiindcă Iașul nu este inclus)

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.