Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Fantezii pe care trebuie să le încerci măcar o dată

GALERIE
pexels-photo-325451
  • pexels-photo-325451
- +

Câți bărbați au fantezii? Ori câte femei își imaginează scenarii despre care nu vorbesc aproape niciodată? Cred că știm cu toții răspunsul la aceste întrebări.

Nu e nevoie de un studiu social să înțelegem că fericirea în cuplu trece și prin dormitor. Și că, oamenii petrec mult timp planificând seri romantice și cât mai ieșite din comun. Când încetează să facă asta, intervine rutina. Încet, încet relația se răcește. De multe ori se ajunge la divorț, însă de regulă, partenerii rămân împreună și se obișnuiesc cu noua situație. Și ne mai întrebăm de ce apar relațiile extraconjugale. 

Pasiunea e cea care menține dragostea. Implicarea partenerilor în mod constant și găsirea momentelor intime. Da, acele momente care vă rămân în memorie pentru mult timp. O partidă de sex neplanificată, ori o partidă în mașină, atunci când știi că poți fi descoperit în orice moment. Adrenalina, dorința și ieșirea din tipar te vor ajuta să descoperi că relația cu partenera sau partenerul e mai interesantă decât ți-ai imaginat. 

Ei bine, fanteziile sexuale sunt mereu la îndemâna ta. Da, știu, ți-e frică de ce părere și-ar face dacă ai începe și i-ai spune ce nebunii îți trec prin cap. Eu zic să-ți iei inima-n dinți că nu ai ce pierde; doar de câștigat. 

Iată care sunt fanteziile pe care să le încerci măcar o dată cu partenerul/partenera.


Fanteziile și rolul lor în sănătatea vieții de cuplu

Fanteziile sunt acele scenarii pe care ni le închipuim și care ne ajută să ne excităm. Fie că o facem atunci când ne masturbăm, sau chiar în timpul actului sexual, fanteziile și jocurile role play au un rol important pentru sănătatea noastră sexuală.
De ce?
Păi, ne ajută să ne relaxăm. Să ne punem imaginația la contribuție într-un mod chiar inedit. Și, să condimentăm puțin relația de cuplu. 
Nu uita un lucru. Să te masturbezi e bine și sănătos. Dar, atâta timp cât nu o faci în mod greșit ori prea des. Ține minte că realitatea e mereu sub așteptări sau sub imaginația ta. Așadar, orice ai face, fanteziile rămân fantezii. Transformate în realitate ele pot duce la situații neplăcute, în special atunci când partenerii nu sunt pe aceeași lungime de undă. 
În plus, dacă intervine masturbarea excesivă, putem ajunge să vorbim despre probleme cu potența la bărbați. De exemplu, îți obișnuiești organismul să ejaculeze repede, ceea ce duce către apariția ejaculării precoce. 


Dar să revenim la subiectul nostru: fanteziile sexuale inedite. Eu zic că poți începe liniștit cu următoarele:

Cele mai inedite fantezii pe care să le încerci 

Dragoste în 3, cuckold/cuckqueeen sau swap

Toți termenii de mai sus descriu cam același scenariu, cu mici modificări. Desigur, ne referim la o fantezie sexuală des întâlnită atât în rândul bărbaților cât și în rândul femeilor. 
Sexul în 3 e mereu un factor care crește tensiunea în dormitor. Tensiunea bună dacă mă înțelegi unde bat. 
Cuckold și cuckqueen sunt fantezii care duc puțin mai departe ideea de threesome. În ambele cazuri, el sau ea privește cum partenerul face sex cu o persoană diferită. 
Swap se referă la schimbul de parteneri. Poate fi vorba de sex în 4 sau pur și simplu de ideea de a face schimb, pentru o seară, de parteneri. 
Eu zic să încerci aceste fantezii în dormitor. Chiar dacă s-ar putea să nu fii neapărat confortabil cu scenariile, nu-ți face griji. Amintește-ți că totul e o fantezie și se întâmplă între voi doi. Dacă treci peste prejudecățile de început o să vezi că sexul pe care îl faci nu a fost niciodată mai plăcut. Iar voi o să fiți mai apropiați ca niciodată. 


Secretara, băiatul cu pizza, ori bona sexy

O altă fantezie comună dar inedită se referă la scenarii de tip role play. Adică, la a juca un rol în dormitor. Ca și cum ai face sex cu o necunoscută sau cu un necunoscut. 
Poate fi vorba despre o secretară, un băiat de la delivery, o bonă sexy sau un grădinar plin de mușchi. Orice vă face să vă excitați. Nu uita, imaginația și fanteziile nu trebuie să aibă bariere. Doar lăsați-vă purtați de moment. Și de dorință.


Tehnica sexului cu un neinițiat

Sexul cu un neinițiat este mereu interesant. Faptul că ai mereu controlul și că îi arăți tu cum se face. Plus că, emoția existentă la mijloc te va ajuta să explorezi noi metode de a face sex. 
Așa că, mergi în dormitor, stinge lumina și începe să pui în aplicare planul tău. Spune-i cât de mult îți dorești să o faci, dar că nu te pricepi. Ești la început și vrei să îți arate totul. Sau, schimbă rolul și fii tu experimentatul. 
Pentru a crește adrenalina, folosește o eșarfă și legați-vă la ochi cu ea. Pe întuneric totul va fi mai interesant. 


Masturbarea reciprocă 

Masturbarea e ceva intim. Te imaginezi să o faci față în față cu partenerul/partenera ta? Crede-mă, va fi o situație super excitantă. Să vă vedeți cuprinși de plăcere, fără să aveți voie să faceți altceva decât să vă masturbați. O experiență foarte intensă pe care trebuie să o încercați dacă vreți să deveniți mai apropiați și să reaprindeți pasiunea în dormitor. 

Sexul la telefon sau prin camera web

Dacă masturbarea reciprocă e prea mult pentru voi, începeți cu lucruri mai mărunte. E important să vă simțiți confortabili atunci când încercați fantezii sexuale inedite. 
Așa că, puteți începe prin a face sex la telefon ori prin intermediul camerei web. Desigur, la final, vorbim tot de masturbare. Doar că nu e față în față. La telefon o să vă auziți în timp ce aveți orgasm ceea ce e super tare. Iar la web o să vă vedeți în timp ce vă atingeți la gândul că sunteți împreună. Vă garantez, plăcerea e mai mult decât intensă. 

Jucăriile sexuale

Să nu uităm de jucăriile sexuale. Ele vă ajută să puneți în aplicare cam toate fanteziile sexuale pe care vreți să le încercați. 

Eu, de exemplu, la capitolul jucării sexuale, introduc și pastile sau suplimente pentru potență. Iau suplimente naturale atunci când știu că urmează o partidă intensă. Atunci când vreau să mă bucur cât mai mult de experiență fără să-mi fie frică că se termină totul mult prea repede. 

Cât despre alte jucării sexuale, alege cât mai divers. Ai la îndemână atât jucării sexuale pentru ea, cât și pentru el. Important e să experimentezi cât mai multe. Și să vezi ce e mai potrivit pentru voi. 

Nu uita, o relație sănătoasă și fericită e o relație în care sexul e intens și plăcut. Nu monoton și programat. Așa că, folosește-te de fantezii sexuale inedite pentru a readuce plăcerea și în dormitorul tău. 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri