"Femeia, simbol între cer și pământ!"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Eveniment

"Femeia, simbol între cer și pământ!"

GALERIE
1bun
  • 1bun
- +

Librăria “Cărturești” din Palas Mall a găzduit seara trecuta evenimentul propus de către Organizația UNPR, Filiala Iași care se înscrie în seria evenimentelor dedicate Lunii Femeii. Am intitulat manifestarea simplu: .

La acest eveniment au fost invitate în calitate de speakeri trei femei din diferite domenii de activitate pentru a le vorbi doamnelor despre rolul femeii în societate de la primul drept de vot și până la masculinizarea femeii în lupta pentru egalitate, dar și despre echilibrul interior, stima de sine și evoluția lor pe cărări necunoscute de alții.

Acest prim eveniment a fost propus de către domnul Vasile Șalaru, președintele Organizației Municipale UNPR Iași și construit în timp de către echipă. Într-un comunicat anterior menționam care este obiectivul nostru, respectiv cel de conștientizare a importanței pe care o are și o dă femeia vieții și spre încântarea noastră, ca și partid politic, am reușit să surprindem zâmbete și bucurie pe chipurile doamnelor la încheierea evenimentului. Credem că această întâlnire a fost de bun augur pentru toți, deopotrivă, și manifestăm reală împlinire pentru faptul că cele trei doamne care au susținut prelegeri au reușit într-un timp atât de scurt să motiveze audiența.

 

Oana Țogan, Renata Marin și Mihaela Loredana Gârlea au fost invitate rând pe rând la cuvânt și fiecare dintre domniile sale au impresionat prin puterea logosului, prin puterea exemplului, dar și prin puterea notelor muzicale.

Am reușit exact ce ne-am propus, respectiv, o după-amiază de duminică motivantă pentru toate categoriile de vârstă. Mulțumim doamnelor care au acceptat invitația noastră de a le vorbi celor veniți și promitem să repetăm întâlniri de această factură. Spuneam că acesta este primul eveniment din seria evenimentelor. Predăm ștafeta tinerilor din organizație.

Biroul de Presă al Organizației UNPR, filiala Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.