Femeie de 68 de ani, lovită mortal de tren

miercuri, 15 mai 2024, 15:07
1 MIN
 Femeie de 68 de ani, lovită mortal de tren

O femeie în vârstă de 68 de ani a fost lovită mortal de un tren, miercuri, în localitatea Prunişor din judeţul Mehedinţi. Conductorul trenului a fost testat cu aparatul alcooltest şi nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.

”La data de 15 mai a.c., ora 10.45, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că, în localitatea Prunişor, o persoană ar fi fost lovită de un tren. Din cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la locul evenimentului, a reieşit faptul că o femeie de 68 de ani ar fi fost accidentată mortal, după ce a fost lovită de tren în localitatea Prunişor”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Conductorul trenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de poliţişti intr-un dosar penal pentru de ucidere din culpă, conform procedurilor.

 

Comentarii