Femeile din paturile politicenilor

duminică, 26 martie 2006, 22:57
2 MIN
 Femeile din paturile politicenilor

Scandal cu tenta sexuala in PNL. Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, le-a recomandat, simbata, membrelor Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, sa nu urmeze stilul de cariera politica al Ralucai Turcan, Mioarei Mantale sau al Elenei Udrea, spunindu-le ca „nu e nevoie sa treaca prin patul unui sef pentru a promova”. In discursul rostit in fata femeilor liberale din Alba, cu ocazia Conferinta Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, Ludovic Orban, a declarat ca e nevoie de un nou val, care sa dea o noua respiratie Partidului National Liberal, acest val venind din partea tinerilor si a femeilor. „La nivelul conducerii centrale a PNL am avut doua doamne: Mona Musca si Raluca Turcan. Mona a plecat pentru ca era ocupata sa-si tina cuvintul fata de Basescu, nu fata de electorat, pentru ca electoratului i-a promis ca va guverna bine in Romania. Am ramas cu Raluca Turcan, asta e, ce sa facem (…) Va recomand sa nu urmati stilul de cariera politica al Ralucai Turcan, Mioarei Mantale, Elenei Udrea. Nu trebuie sa treceti prin patul nici unui sef daca vreti sa ajungeti in functii publice importante”, a mai spus Orban. Presedintele PNL Bucuresti a adaugat ca e nevoie de femei in politica, deoarece uneori, in anumite situatii, femeile pot decide mai bine decit barbatii. „Deciziile se iau de la nivelul creierului si uneori, in anumite situatii, femeile pot lua decizii mai bune decat barbatii” a adaugat Ludovic Orban.
Turcan: Declaratiile lui Orban sint „suburbane”
In replica, deputatul PNL Raluca Turcan califica drept „suburbane” declaratiile liderului PNL Bucuresti Ludovic Orban referitoare la persoana sa. „Este sub demnitatea mea sa comentez astfel de declaratii suburbane ale unui coleg de partid. Probabil ca ele fac parte din genul de politica pe care acesta a ales sa o faca”, a declarat Raluca Turcan. Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, a refuzat si ea sa comenteze afirmatiile lui Ludovic Orban, anuntind ca ia in calcul posibilitatea de a-l actiona in instanta. Si Elena Udrea a refuzat sa comenteze declaratiile liderului PNL Bucuresti.
Stolojan: lliderii PNL sa reactioneze
Fostul lider al PNL Theodor Stolojan califica drept „mizerii si miniciuni” afirmatiile presedintelui PNL Bucuresti Ludovic Orban la adresa Ralucai Turcan, a Mioarei Mantale si a Elenei Udrea si se asteapta ca membri ai conducerii liberale sa condamne atitudinea acestuia. „Ludovic Orban a facut o declaratie jignitoare la adresa unei colege de partid si a unor colege din Alianta politica DA. Asemenea mizerii si minciuni ca cele spuse de Ludovic Orban nu ma surprind, avind in vedere ca, dupa ce bea ceva, danseaza pe mese de restaurant”, a declarat ieri Stolojan. In opinia sa, Raluca Turcan este „un om politic tinar, care a demonstrat ca este competent profesional si politic si care doreste sa faca o altfel de politica in Romania decit cea de mahala”. Theodor Stolojan a afirmat ca se asteapta ca membri ai conducerii PNL sa condamne declaratia jignitoare a lui Ludovic Orban.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii