Festivalul - Concurs Studentesc de cantec francez a VII-a editie si Masa Rotunda cu tema "Comunicare didactica prin cantec francez" editia a II-a
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Universitatea « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, în colaborare cu Institutul Cultural Francez si Centrul Multimedia al Universitatii Tehnice « Gh. Asachi » organizeaza

Festivalul - Concurs Studentesc de cantec francez a VII-a editie si Masa Rotunda cu tema "Comunicare didactica prin cantec francez" editia a II-a

GALERIE
sigla_UMK_IASI[1]AFIS FESTIVAL UMKFestivalul Cantecului Francez 1FCF 3FCF 2elevi_otiia_cazimir FCF 4
 • sigla_UMK_IASI[1]
 • AFIS FESTIVAL UMK
 • Festivalul Cantecului Francez 1
 • FCF 3
 • FCF 2
 • elevi_otiia_cazimir FCF 4
- +

 Joi, 25 aprilie 2013, orele 13:00, la sediul Universitatii « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, str. Bălusescu, nr.2 (zona Tatarasi) se reunesc studenti, iubitori ai cântecului francez, de la  Universitatea « Mihail Kogalniceanu» , Universitatea « Al. I. Cuza », Universitatea de Medicina si Farmacie « Gr. T. Popa », Universitatea de  Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinara « Ion Ionescu de la Brad », Universitatea Tehnica « Gh. Asachi », Universitatea de Arte « George Enescu», Universitatea de Stat din Moldova si Universitatea Internatională din Chisinău.  Festivalul este initiat si coordonat de conf.univ.dr. Nina CUCIUC, Directorul Festivalului-Concurs, de la prima editie pâna astazi când numaram sapte editii.

           Juriul festivalului este format din profesori universitari, compozitori si artisti ieseni: prof.univ.dr. Mariana FLAISER, reputata actrita, conf.univ.dr. Mihaela ARSENESCU WERNER, compozitorul Constantin BARDAN, reprezentanti ai Institutului Francez din Iasi si ai Universitatii « Mihail Kogalniceanu ».  Se acordă urmatoarele premii:

Marele Premiu               =  700 RON
Premiul  I                        =   500 RON
Premiul  II                       =   300 RON
Premiul  III                      =   200 RON

ÎN  RECITAL  VOR  EVOLUA:

 • Nina CUCIUC, laureata a concursurilor Nationale si Internationale de Romante, cu multe premii în palmares la « Crizantema de Aur» si « Crizantema de Argint »,       într-un florilegiu de sansonete franceze.
 • Andra HANGIUC, câstigătoarea Marelui Premiu al Festivalului-Concurs Studentesc de Cântec Francez de anul trecut.
 • Simona PÎNTEA, Alexandra VUZA, Isabella VIERU, Andreea LIVADARU, Colegiul National „Garabet Ibraileanu”, clasa profesoarei Irina POPEL.
 • Corul de copii MÉLODIE, Institutul Francez din Iasi, clasa profesoarei Mirela PALAMARIU.

Spectatorii vor avea sansa de a câştiga un  premiu-surpriza oferit de sponsorii festivalului.

INTRAREA ESTE LIBERA !

Informatii suplimentare :

Director Festival-Concurs:

Conf.univ.dr. Nina CUCIUC, tel.: 0748-13.63.63 ;

e-mail : nina_cuciuc@yahoo.com

 Vineri, 26 aprilie, orele 12:00, Universitatea « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, Departamentul de Stiinte Sociale si Umaniste, specializarea Comunicare si Relatii Publice, în colaborare cu Institutul Cultural Francez organizeaza Masa rotunda cu tema Comunicarea didactica prin cântec francez, la sediul universitatii, din strada Bălusescu, nr. 2, în Sala de Consiliu.

Obiectivul Masei Rotunde, organizata in cadrul Festivalului de Cântec Francez, este acela de a ne îmbogati reciproc cunostintele prin colaborarea cadrelor didactice din învatamântul universitar si cel preuniversitar, fructificând astfel experientele profesorilor din învatamântul preuniversitar care utilizeaza metode alternative de predare/ învatare a limbii franceze. Sunt așteptati si elevi care vor povesti ce impact a avut asupra lor utilizarea acestor metode și ce așteptari au de la acest tip de învățare interactivă.

Manifestarea este organizata si coordonata de lect. dr. Andreea Pavel.

Participantii la Masa Rotunda vor primi diplome de participare.

 Informatii suplimentare:

Organizator: Lect. dr. Andreea Pavel

e-mail: apavel_11_09@yahoo.com

www.umk.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.