Festivalul - Concurs Studentesc de cantec francez a VII-a editie si Masa Rotunda cu tema "Comunicare didactica prin cantec francez" editia a II-a
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Universitatea « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, în colaborare cu Institutul Cultural Francez si Centrul Multimedia al Universitatii Tehnice « Gh. Asachi » organizeaza

Festivalul - Concurs Studentesc de cantec francez a VII-a editie si Masa Rotunda cu tema "Comunicare didactica prin cantec francez" editia a II-a

GALERIE
sigla_UMK_IASI[1]AFIS FESTIVAL UMKFestivalul Cantecului Francez 1FCF 3FCF 2elevi_otiia_cazimir FCF 4
 • sigla_UMK_IASI[1]
 • AFIS FESTIVAL UMK
 • Festivalul Cantecului Francez 1
 • FCF 3
 • FCF 2
 • elevi_otiia_cazimir FCF 4
- +

 Joi, 25 aprilie 2013, orele 13:00, la sediul Universitatii « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, str. Bălusescu, nr.2 (zona Tatarasi) se reunesc studenti, iubitori ai cântecului francez, de la  Universitatea « Mihail Kogalniceanu» , Universitatea « Al. I. Cuza », Universitatea de Medicina si Farmacie « Gr. T. Popa », Universitatea de  Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinara « Ion Ionescu de la Brad », Universitatea Tehnica « Gh. Asachi », Universitatea de Arte « George Enescu», Universitatea de Stat din Moldova si Universitatea Internatională din Chisinău.  Festivalul este initiat si coordonat de conf.univ.dr. Nina CUCIUC, Directorul Festivalului-Concurs, de la prima editie pâna astazi când numaram sapte editii.

           Juriul festivalului este format din profesori universitari, compozitori si artisti ieseni: prof.univ.dr. Mariana FLAISER, reputata actrita, conf.univ.dr. Mihaela ARSENESCU WERNER, compozitorul Constantin BARDAN, reprezentanti ai Institutului Francez din Iasi si ai Universitatii « Mihail Kogalniceanu ».  Se acordă urmatoarele premii:

Marele Premiu               =  700 RON
Premiul  I                        =   500 RON
Premiul  II                       =   300 RON
Premiul  III                      =   200 RON

ÎN  RECITAL  VOR  EVOLUA:

 • Nina CUCIUC, laureata a concursurilor Nationale si Internationale de Romante, cu multe premii în palmares la « Crizantema de Aur» si « Crizantema de Argint »,       într-un florilegiu de sansonete franceze.
 • Andra HANGIUC, câstigătoarea Marelui Premiu al Festivalului-Concurs Studentesc de Cântec Francez de anul trecut.
 • Simona PÎNTEA, Alexandra VUZA, Isabella VIERU, Andreea LIVADARU, Colegiul National „Garabet Ibraileanu”, clasa profesoarei Irina POPEL.
 • Corul de copii MÉLODIE, Institutul Francez din Iasi, clasa profesoarei Mirela PALAMARIU.

Spectatorii vor avea sansa de a câştiga un  premiu-surpriza oferit de sponsorii festivalului.

INTRAREA ESTE LIBERA !

Informatii suplimentare :

Director Festival-Concurs:

Conf.univ.dr. Nina CUCIUC, tel.: 0748-13.63.63 ;

e-mail : nina_cuciuc@yahoo.com

 Vineri, 26 aprilie, orele 12:00, Universitatea « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, Departamentul de Stiinte Sociale si Umaniste, specializarea Comunicare si Relatii Publice, în colaborare cu Institutul Cultural Francez organizeaza Masa rotunda cu tema Comunicarea didactica prin cântec francez, la sediul universitatii, din strada Bălusescu, nr. 2, în Sala de Consiliu.

Obiectivul Masei Rotunde, organizata in cadrul Festivalului de Cântec Francez, este acela de a ne îmbogati reciproc cunostintele prin colaborarea cadrelor didactice din învatamântul universitar si cel preuniversitar, fructificând astfel experientele profesorilor din învatamântul preuniversitar care utilizeaza metode alternative de predare/ învatare a limbii franceze. Sunt așteptati si elevi care vor povesti ce impact a avut asupra lor utilizarea acestor metode și ce așteptari au de la acest tip de învățare interactivă.

Manifestarea este organizata si coordonata de lect. dr. Andreea Pavel.

Participantii la Masa Rotunda vor primi diplome de participare.

 Informatii suplimentare:

Organizator: Lect. dr. Andreea Pavel

e-mail: apavel_11_09@yahoo.com

www.umk.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.