Fetița de 10 ani din Iași dispărută după ce a plecat de la școală a fost găsită în Aroneanu

vineri, 17 mai 2024, 16:10
1 MIN
 Fetița de 10 ani din Iași dispărută după ce a plecat de la școală a fost găsită în Aroneanu

UPDATE: Poliția a anunțat recent că minora de 10 de ani plecată de la școală astăzi a fost găsită pe raza localității Aroneanu, la viile Șorogari. Ea învăța la Colegiul Național Octav Băncilă din Iași.

„În urma activităților derulate, minora a fost găsită pe raza localității Aroneanu iar din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim tuturor, pentru implicare!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

TEXT INITIAL: La data de 17 mai 2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, minora ALAZAROAIE RIANA DANIELLE de 10 de ani, a plecat de la unitatea de învățământ, de pe raza mun Iași și nu a mai revenit.

La momentul plecării era îmbrăcată cu bluză de culoare negru cu gri pe lateral, pantaloni – jeans de culoare albastru închis,  adidași negri iar pe cap purta o bentiță de culoare mov. Semnalmente: 1,50 m înălțime, 40 kg, păr blond, ochi negri, ten deschis. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Autoritățile au emis un mesaj RO Alert.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii