Fetiţa de 14 ani dispărută în Retezat a fost găsită MOARTĂ

duminică, 14 septembrie 2014, 14:21
2 MIN
 Fetiţa de 14 ani dispărută în Retezat a fost găsită MOARTĂ

Fetiţa de 14 ani care a dispărut în urmă cu o lună în Munţii Retezat a fost găsită moartă în lacul de acumulare de la barajul Gura Apelor, la circa 20 de metri de mal.

UPDATE: Doi pescari au descoperit cadavrul fetiţei şi au alertat autorităţile. Legiştii au ajuns la concluzia că este voba despre micuţa Daliana Rădoi, de 14 ani, anunţă realitatea.net

…..

Poliţiştii din întreg judeţul sunt în alertă maximă şi o caută peste tot pe fetiţa de 14 ani dispărută de aproape o săptămână dintr-o tabără din Retezat. Forţe impresionante scotocesc muntele, iar poza adolescentei Daliana Rădoi a fost distribuită peste tot, doar – doar cineva o va recunoaşte şi astfel oamenii legii vor reuşi să dea de urma fetiţei. Daliana Rădoi are o poveste tristă. A fost abandonată încă de la naştere de mama ei, care nu poate avea grijă nici măcar de ea, scrie zhd.ro.

Femeia locuieşte într-o casă sărăcăcioasă de pe strada Dănuţoni din Aninoasa împreună cu tatăl ei, care o şi îngrijeşte. "Mama fetiţei este în suferinţă şi e în îngrijirea bunicului. Copila a fost abandonată încă de la naştere şi a trecut prin mai multe centre de plasament până când a ajuns la Lupeni.

Pe mamă, din informaţiile noastre, nu a căutat-o niciodată. Păstra legătura cu o mătuşă de a ei şi cu o verişoară, cu care ţinem şi noi legătura zilnic, dar, din păcate, până acum nu am reuşit să dăm de urma ei”, ne-a declarat comandantul Poliţiei Aninoasa, Nicolae Airinei. Şi la Lupeni, acolo unde era instituţionalizată Daliana Rădoi, toată lumea este în alertă.

"Chiar în această dimineaţă am discutat cu domnul comandant şi în continuare toată lumea o caută pe fetiţă. Pot să vă spun că luni s-a reuşit să se ia legătura şi cu tatăl acesteia, care este undeva la coasă, în Petroşani. Nu ştia că fetiţa lui a dispărut. Nu a mai ţinut legătura cu fata sau cu familia acesteia. Pot să vă spun că preotul care a organizat tabăra este un om deosebit, care se implică foarte mult în probleme umanitare şi niciodată nu a mai avut astfel de probleme", a precizat şi primarul municipiului Luoeni, Cornel Resmeriţă.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii