Fetiţă de doi ani, accidentată mortal de un tren, la o trecere peste calea ferată

vineri, 21 iunie 2024, 22:08
1 MIN
 Fetiţă de doi ani, accidentată mortal de un tren, la o trecere peste calea ferată

O fetiţă de doi ani din Leordina, judeţul Maramureş, a murit, vineri, după ce a fost lovită de un tren, la o trecere peste calea ferată. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a intâmplat.

”Astăzi, 21 iunie, la ora 16.05, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Maramureş – Postul de poliţie T.F. Vişeu de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, în localitatea Leordina, un tren ar fi accidentat o minoră. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Vişeu de Jos şi reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Maramureş care au constatat decesul minorei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre o fetiţă de doi ani din Leordina. Totodată, poliţiştii au stabilit că ea ar fi fost surprinsă de locomotiva trenului într-un loc în care există o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.  Cadavrul a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. În urma incidentului, trenul a plecat din staţie cu o întârziere de 90 de minute.  Poliţiştii au întocmit dosar penal şi, sub coordonarea procurorului, fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii