Fidel Castro se amuza de zvonurile privind moartea sa, aparute pe Twitter

miercuri, 04 ianuarie 2012, 08:46
1 MIN
 Fidel Castro se amuza de zvonurile privind moartea sa, aparute pe Twitter

"Fidel Castro studiaza, analizeaza si rade de zvonurile de pe Twitter. CIA a incercat sa il ucida de peste 700 de ori, iar Twitter urmeaza aceeasi cale", afirma bloggerul Yohandry pe site-ul http://www.yohandry.com/ fara alte detalii.

In general foarte bine informat, Yohandry a facut "o pauza" in cadrul vacantei sale de sfarsit de an pentru a dezminti zvonurile privind starea de sanatate a parintelui Revolutiei cubaneze si afirma ca "2012 va fi un an de mare miscare in Cuba".

Dupa ce problemele de sanatate l-au indepartat de la putere in iulie 2006, Fidel Castro a facut obiectul mai multor valuri de zvonuri, alimentate de secretul oficial care inconjoara starea sa de sanatate.

Retras la domiciliul sau din vestul Havanei, el se consacra scrierii "reflectiilor" sale pe subiecte internationale, publicate de presa oficiala si primeste vizite rare din partea demnitarilor straini. Ultima a fost cea a presedintelui haitian Michel Martelly, la 18 noiembrie.

Cele mai recente fotografii cu el publicate de site-ul oficial Cubadebate dateaza din timpul receptiei organizate la domiciliul sau pentru jurnalistul venezuelan Mario Silva, venit la 8 septembrie pentru a dezminti zvonurile privind starea sa de sanatate.

Televiziunea cubaneza a anuntat luni ca Fidel Castro a trimis scrisori de felicitare si urari pentru 2012 medicilor cubanezi aflati in misiune in Bolivia. El i-a urat vineri "insanatosire grabnica" unui celebru jucator de base-ball local, victima unui accident rutier. (Mediafax)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii