FideliaCasa ajuta copiii nevoiasi de la Centrul de tineret "Don Bosco"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

La Centrul pentru copii şi tineri "Don Bosco" din Iaşi, ”Ziua Recoltei” a fost sărbătorită în ultima zi din octombrie

FideliaCasa ajuta copiii nevoiasi de la Centrul de tineret "Don Bosco"

GALERIE
DSC_0178DSC_0004DSC_0007DSC_0050DSC_0051DSC_0059DSC_0070DSC_0082DSC_0089DSC_0100DSC_0102DSC_0103DSC_0125DSC_0139DSC_0167
 • DSC_0178
 • DSC_0004
 • DSC_0007
 • DSC_0050
 • DSC_0051
 • DSC_0059
 • DSC_0070
 • DSC_0082
 • DSC_0089
 • DSC_0100
 • DSC_0102
 • DSC_0103
 • DSC_0125
 • DSC_0139
 • DSC_0167
- +

Dacă majoritatea oamenilor îşi amintesc de ”cei mai trişti ca noi” în ajun de Paşte sau de Crăciun, echipa FideliaCasa a vrut să bucure sufletele celor 25 de copii de la Centrul pentru copii şi tineri "Don Bosco" în ultima zi din octombrie.


Când vrei cu adevărat să aduci bucurie unor copii cu care soarta nu a fost prea generoasă, totul pare a merge strună. Cei de la FideliaCasa au venit cu ideea de a face o bucurie, au căutat un destinatar şi l-au găsit.

În acest centru de care vorbim îşi petrec după amiezele 25 de copii proveniţi din familii defavorizate, copii cu vârste între 7 şi 12 ani, elevi în clasele I - IV. Aceştia merg la şcoli de cartier dimineaţa, vin la acest centru la masă şi apoi sunt supravegheaţi şi ajutaţi să-şi facă temele. După teme, până când merg acasă (însoţiţi de rude sau singuri), ei desfăşoară foarte multe activiţăti suplimentare sub atenta supraveghere a unei fiinţe minunate, Mihaela Hurduc, coordonator al Centrului pentru copii şi tineri ”Don Bosco”.

FideliaCasa s-a mobilizat şi, împreună cu Mihaela, au pregătit multe surprize celor 25 de copii. Luni, de la ora 15:00 au adus toamna în una din sălile de curs, au pregătit 5 mese cu diverse materiale  pe care copii le-au folosit la realizarea unor jocuri interactive şi alte 2 mese cu bunătăţi pentru cei mici.

Fiecare dintre cele 5 echipe de copii au avut ajutoare serioase constituite din agenţi imobiliari de la FideliaCasa, cu ajutorul cărora au dus la bun sfârşit cele 3 jocuri, desfăşurate pe parcursul a 3 ore. Cel mai frumos joc a fost cu certitudine „Construcţia unei case” - un exerciţiu de creativitate, îndemânare şi comunicare în cadrul căruia s-au legat multe prietenii adult-copil.

La sfârşitul acţiunii copiii au primit cadouri şi au făcut fotografii cu noii lor prieteni de la FideliaCasa.

Cu certitudine, pentru FideliaCasa, acest eveniment este primul dintr-un lung şir de colaborări viitoare cu Centru pentru copii şi tineret "Don Bosco". Pentru că ei îşi doresc din suflet să-i ajute pe cei mici să facă … ”Un pas în viaţă!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.