anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

FideliaCasa, o companie mereu prezentă pe piaţa recrutorilor

GALERIE
DSC_0120
 • DSC_0120
- +

Cred că succesul oricărei afaceri din domeniul serviciilor depinde foarte mult de calitatea oamenilor pe care aceasta îi are în echipă. FideliaCasa este o companie care este mereu prezentă pe piaţa recrutorilor şi mă întrebam care ar fi motivul. Primul care mi-a venit în minte a fost că oamenii sunt nemulţumiţi de anumite lucruri care nu funcţionează bine şi apoi  pleacă.

Intrând un pic în ”subiect” mi-am dat seama că primul motiv pentru care FideliaCasa continuă să recruteze este faptul că de câţiva ani este în expansiune. De la un birou mic în Păcurari în care şi-a început activitatea acum aproape 15 ani, au mai deschis încă 4, funcţionând în 5 puncte de lucru în cele mai importante cartiere ieşene.

Mai mult decât atât, compania nu are în structură doar un asistent manager, manager şi agenţi imobiliari. Compania are şi departamente suport pentru echipa de vânzări : consiliere credite - tranzacţii, juridic, IT&Marketing, resurse umane, call center. Un agent de la FideliaCasa nu trebuie decât să îşi dorească să facă performanţă şi are tot suportul necesar ca să reuşească acest lucru.

Fireşte că există şi fluctuaţie de personal, ca la orice companie. Nu toţi cei care întră în echipă se integrează sau se adaptează la regulile şi procedurile pe care compania le are. Şi e foarte probabil ca şi profesia de agent imobiliar să nu fie cea mai potrivită unora dintre noi, pentru că ...este una dintre cele mai grele profesii din domeniul serviciilor - lucru de care îţi dai seama după ceva vreme.

Calităţile si activităţile  unui agent imobiliar trebuie să se dezvolte în mai multe direcţii. Trebuie să reuşeşti să ai o activitate susţinută, să îţi calculezi fiecare pas cu atenţie şi să munceşti extrem de mult, altfel şansele sunt extrem de mici. Poţi să ai succes o dată, dar dacă nu reuşeşti să îţi întreţii parcursul, dispari foarte uşor, mai ales în contextul în care inflaţia de agenţi şi agenţii imobiliare este foarte mare acum.

Spuneam la începutul articolului că succesul unei afaceri depinde de calitatea oamenilor care fac parte din echipă. Acesta este şi motivul pentru care oamenii de calitate au mereu loc în echipa FideliaCasa, motivul pentru care veţi vedea această companie printre companiile care recrutează constant.

Dacă esţi o persoană de calitate care-şi doreşte să profeseze în acest domeniu şi vrei să te convingi, încearcă să participi la un interviu de recrutare!
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Putkirnson

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X