anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Advertorial

FideliaCasa, o companie mereu prezentă pe piaţa recrutorilor

GALERIE
DSC_0120
  • DSC_0120
- +

Cred că succesul oricărei afaceri din domeniul serviciilor depinde foarte mult de calitatea oamenilor pe care aceasta îi are în echipă. FideliaCasa este o companie care este mereu prezentă pe piaţa recrutorilor şi mă întrebam care ar fi motivul. Primul care mi-a venit în minte a fost că oamenii sunt nemulţumiţi de anumite lucruri care nu funcţionează bine şi apoi  pleacă.

Intrând un pic în ”subiect” mi-am dat seama că primul motiv pentru care FideliaCasa continuă să recruteze este faptul că de câţiva ani este în expansiune. De la un birou mic în Păcurari în care şi-a început activitatea acum aproape 15 ani, au mai deschis încă 4, funcţionând în 5 puncte de lucru în cele mai importante cartiere ieşene.

Mai mult decât atât, compania nu are în structură doar un asistent manager, manager şi agenţi imobiliari. Compania are şi departamente suport pentru echipa de vânzări : consiliere credite - tranzacţii, juridic, IT&Marketing, resurse umane, call center. Un agent de la FideliaCasa nu trebuie decât să îşi dorească să facă performanţă şi are tot suportul necesar ca să reuşească acest lucru.

Fireşte că există şi fluctuaţie de personal, ca la orice companie. Nu toţi cei care întră în echipă se integrează sau se adaptează la regulile şi procedurile pe care compania le are. Şi e foarte probabil ca şi profesia de agent imobiliar să nu fie cea mai potrivită unora dintre noi, pentru că ...este una dintre cele mai grele profesii din domeniul serviciilor - lucru de care îţi dai seama după ceva vreme.

Calităţile si activităţile  unui agent imobiliar trebuie să se dezvolte în mai multe direcţii. Trebuie să reuşeşti să ai o activitate susţinută, să îţi calculezi fiecare pas cu atenţie şi să munceşti extrem de mult, altfel şansele sunt extrem de mici. Poţi să ai succes o dată, dar dacă nu reuşeşti să îţi întreţii parcursul, dispari foarte uşor, mai ales în contextul în care inflaţia de agenţi şi agenţii imobiliare este foarte mare acum.

Spuneam la începutul articolului că succesul unei afaceri depinde de calitatea oamenilor care fac parte din echipă. Acesta este şi motivul pentru care oamenii de calitate au mereu loc în echipa FideliaCasa, motivul pentru care veţi vedea această companie printre companiile care recrutează constant.

Dacă esţi o persoană de calitate care-şi doreşte să profeseze în acest domeniu şi vrei să te convingi, încearcă să participi la un interviu de recrutare!
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Românii nu (prea) susţin greva profesorilor, profesorii (încă) susţin guvernul

Cosmin PAȘCA

Românii nu (prea) susţin greva profesorilor, profesorii (încă) susţin guvernul

Profesorii au pus mâna pe „arătător”, dar li-s încă dragi guvernanţii şi nu sunt dispuşi să-i bată la palmă.

opinii

Ochiul dracului

Briscan ZARA

Ochiul dracului

Dacă la început banii stăteau cuminţi în puşculiţă şi erau scoşi doar la zile negre sau la mare nevoie, azi zboară neîncetat şi ne conduc viaţa, fiecare aspect al vieţii, dintre cele mai intime. (...) Şi pentru că se mişcă atât de repede, că sunt volatili, banii acaparează tot ce mişcă. În curând probabil şi aerul pe care îl vom respira va veni cu un preţ, dacă nu cumva deja vine…

Regină pe un tron din paie

Cristina DANILOV

Regină pe un tron din paie

În rolurile de conducere, spune o vorbă, adeseori, femeile îşi tratează subordonaţii de sex feminin mult mai aspru decât bărbaţii sau decât îi tratează pe subordonaţii-bărbaţi. Instrumentele lor, de cele mai multe ori, spune aceeaşi vorbă, includ lovituri sub centură, remarci răutăcioase, alteori nepăsare, ignoranţă, marginalizare ce conduc la demisii sau transferuri din partea salariatelor. Cât adevăr cuprind aceste afirmaţii?

Artişti în dialog

Mihai DORIN

Artişti în dialog

Doi importaţi pictori ieşeni – Ofelia Huţul şi Gheorghe Lungu – şi-au reunit creaţiile recente sub genericul Între alb şi negru, la Memorialul Eminescu de la Ipoteşti. Instituţia de cultură ce îşi datorează existenţa iniţiativei regretatului actor şi om de cultură Ion Caramitru, gândită să reunească artişti de pretutindeni sub semnul geniului şi moştenirii eminesciene, a devenit în ultimele decenii o rampă de lansare pentru tinerele talente, pe de o parte, şi de consacrare, pe de altă parte. 

pulspulspuls

Iacătă cum se sudează mai bine echipa PNL Iaşi: la miuţă

Iacătă cum se sudează mai bine echipa PNL Iaşi: la miuţă

Unu la mână: s-o spunem din prima, ca să nu ne iasă vorbe că nu susţinem mişcarea, arsul caloriilor, cardio, salvarea planetei, alea, alea... 

Caricatura zilei

Grupul de Comunicare Strategică

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri